sagig Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Sziasztok! Van egy működő oldal, ami elé be kellene tennem egy flash-t tartalmazó nyitó oldalt. Index.html alapban nem működik, mivel gombra kattintáskor parser error-t dob. Van ötlet, hogyan tudom megoldani a kérdést? Köszi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 gombra kattintáskor? Milyen gombra kattintáskor? index.php-t próbáltad már? Valamint .htaccess-ben is meg lehet adni hogy mivel kezdje a szerver a feldolgozást... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagig Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 gombra kattintáskor? Milyen gombra kattintáskor? index.php-t próbáltad már? Valamint .htaccess-ben is meg lehet adni hogy mivel kezdje a szerver a feldolgozást... Flashben van egy gomb arra való kattintásról írtam... Ezeken már túl vagyok, de nem működik egyik megoldás sem, maradt a bolt almappába mozgatása és a gyökérbe a flash betétele... A gond az, hogy mindkét esetben a kezdő pontra van hivatkozás, bizonyos funkcióknál, ami viszont hibát eredményez...sok idő hiányában maradt a biztosan működő megoldás... az index.php-nál mire gondoltál, mert ott több lehetőséget is próbáltam, de lehet, hogy nem a működőt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) És úgy nem próbáltad, hogy a nyitónak azt adod hogy index2.php és az adminban beállítod, hogy az legyen a kezdőfájl? Aztán persze az index2-ből irányítasz az index.php-ra. Edited February 2, 2013 by Piszka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 https://forums.digitalpoint.com/threads/different-default-start-page.10733/ ? egyébként nem tudod dobni az oldal url-jét hogy lássuk miről van szó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagig Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 És úgy nem próbáltad, hogy a nyitónak azt adod hogy index2.php és az adminban beállítod, hogy az legyen a kezdőfájl? Aztán persze az index2-ből irányítasz az index.php-ra. Ez most így túl tömény: 1.5-ben hol tudom átállítani a nyitóoldalt? Ha ez megvan, akkor egy sima html redirect-re gondolsz, mint működő megoldás? Ha htaccess módosításra gondolsz az nem működött, próbáltam (flashes állomány kiterjesztése html volt és rendben be is töltődött). https://forums.digit...art-page.10733/ ? egyébként nem tudod dobni az oldal url-jét hogy lássuk miről van szó? megcsináltam kerülő úton, így már csak a jó megoldás érdekel, mert később szükségem lehet rá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts