bajcicak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Dobrý večer, v PS 1.4 jsem používal pro aktualizaci cen (NC, PC), množství a active/deactive produktu skript. Vše fungovalo výtečně. Nyní jsem nainstaloval PS 1.5.2 a mám problém. Nevím, které hodnoty (ve kterých tabulkách) updatovat pomocí skriptu, aby se to projovilo a vše fungovalo správně. Neřešil někdo tento problém? Strávil jsem x hodin hledáním podobného tématu, ale zatím jsem nenašel. Vzhledem k tomu, že aktualizační skript se dost často používá, překvapuje mě, že zatím nikdo podobný problém neřešil. Ví někdo které tabulky Updatovat, když chci UPDATOVAT Prodejní cenu Nákupní cenu, množství změna věty u produktu, když má výrobek (množství=0) active/deactive produktu? Děkuji moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Doporučoval bych dát ten skript do péče nějakému programátorovi, aby ho upravil na verzi 1.5.2. Těžko to někdo vyřeší v rámci diskuze na fóru, zvlášť když je asi jedná o nějaké zakázkové řešení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinmasor Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 no ono by stačilo provést změnu a vysledovat kde se změna projevila Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 ozvi se, je to MAX. na 2 hodky prace, delal jsem kompletni import pro prestu 1.5... Samo pokud to necekas zadaco... [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts