Zwooky Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Zejména u produktů a kategoríí se děje nepříjemný jev. Něco vyplním, uložím a když se za chvíli vrátím, není to tam. Při jakkékoliv změně okna, musím dávat ctrl F5. Všechny cache mám vypnuté. Je to děs. Netuší někdo co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Stejnou instalaci jsem provedl na jiném hostingu a jeto ok, takže nějaké nastavení serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Vyřešeno. Šlo o kešování na hostingu. Mimo jiné možnosti stačilo např. vložit do accessu ExpiresByType text/html M0. Taková blbost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovcak Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Mě to dělá taky nemohl by jsi mi poradit podrobněji jsem začátečník.Mažu si pracně napsané texty. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 nejdřív zjisti, jestli tvůj hosting nemá zaplé nějaké kešování (cache) a kdyžtak je nech vypnout. Případně v rootu webu je "neviditelný" soubor .htaccess a do něj stačí dát ExpiresByType text/html M0. dostaneš se k němu, když dáš zobrazit skryté soubory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts