kodu Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) Salut, am o mare problema, nu stiu ce am putut face la site, am incercat pe la traducere sa fac ceva si : Adaugare / actualizare limba "Puteti adauga sau actualiza o limba direct din prestashop.com aici. Daca alegeti sa actualizati un pachet de limba existent, toate personalizarile existente din tema "Default" vor fi pierdute. Se includ aici expresiile din frontend si sabloanele implicite de e-mail." asta era mesajul inainte sa dau click , din pacate nu l-am citit. Nu inteleg ce sa intamplat, dupa ce am adaugat limba Romana acolo, mi-au disparut toate descrierile la produse, tot ce era tradus manual de mine a disparut. Ma puteti ajuta, se poate face ceva in acest fel, mentionez ca nu am backup . Va raman dator. Edited January 7, 2013 by kodu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 vrziune folosita, si pagina in problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodu Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 versiunea 1.5.1.0 , a fost dat totul peste cap, toate produsele introduse nu mai au descriere, tot ce am tradus eu manual a fost resetat.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusteh Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Am intampinat si eu problema asta, nu aveam nume/descriere pentru produse pentru ca stersem limba, am adaugat limba engleza si romana si apoi mi-au aparut. Pe ce traducere aveai inainte descrierile? Tot pe romana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodu Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Da tot pe romana, si nu stiu ce ma facut sa o mai pun inca odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts