czdawe Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Zdravím, mám problém s automatickým upgradem Presty z verze 1.4.7 na 1.5.3. Upgrade se tváří, že proběhl v pořádku, ale pak v bloku kategorií se nezobrazují podkategorie, jen první úroveň. Zjistil jsem, že ve verzi 1.5 se ID kategorie 1 a 2 používá systém pro Root a Home, jenže aktuálně mám ID1 = Home, ID2 už mám vlastní kategorii. Dle databáze mi vytvoří Root jako poslední kategorii ID63 a ID1 je podřízeno, ale nefunguje to. Zkoušel jsem ručně v databázi přepisovat, jak před upgrade, tak i po. Smazal jsem i kategorii 2, aby měl systém "prostor" a taky nic + další spoustu možnosti. Testuji na záložní kopii na localhostu a už se s tím trápím 5. den a nevím si rady :-(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 (edited) Ještě jeden poznatek, který jsem teď vyzkoušel .. upgrade na verzi 1.5.0.17 je OK, ale následující na 1.5.3.1 špatně. VYŘEŠENO: stačilo modul odintalovat a nainstalovat znovu Edited January 17, 2013 by czdawe (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts