microgazi Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 kargo ayarlarını yaptım fakat halen ürün siparis geçmek istedigimde kargo bölümüne gelip orda takılıyo bu işin kolay bi yolu yokmu yardımlarinizi bekliyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Takılıyor derken ne kastediyorsunuz? Aldığınız hata mesajı var mı? Sorunu tam olarak açıklayabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 (edited) resimdeki gibim bi hata iletisi aliyorum meg venture Edited January 6, 2013 by microgazi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Delivery address için kayıtl olan ülkeye tanımlı kargo şirketin var mı? Kargo şirketleri için zone ve ülke tanımlarının yapılmış olması gerekiyor. Adım Çağlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 ülke ve bölge olarak sectim hatta türkiye diye yeni bi bölge olusturdum ama nafile hatta bikac kargo firması yaptım ama yine olmadı Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Merhaba pmden sınırlı bi admin yetkisi ile bilgilerini verirsen yardımcı olabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Seçilen kargo firmaları için fiyat veya ağırlık aralıkları belirlendi mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selin Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Günaydınn, Mutlaka gözden kaçan küçük bir detay vardır, buradan videolu anlatımına ulaşabilirsiniz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 yardimlariniz için teşekkürler halloldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 başka bisi daha sormak istiyorum ürün karşılastirmak istiyorum fakat karşılastırma listesinde ürün özellikleri gözükmüyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 başka bisi daha sormak istiyorum ürün karşılastirmak istiyorum fakat karşılastırma listesinde ürün özellikleri gözükmüyo Merhaba katalog sayfasında '' özellikler '' yazan yerden önce satışta olan ürünlerin özelliklerini tanımlamalısın ve daha sonra satışa ürün sunduğunda ürün sayfasının üst kısmında '' Bilgi '' - '' Resim '' -''Fiyatlar''- '' kombinasyonlar'' dan sonra '' Özellikler'' yazmakta ürün yüklerken bu kısımı tıkladığında daha önce oluşturmuş olduğun ürün özelliklerini tanımladığında , mağaza ana sayfanda karşılaştırma listelerinde ürün özellikleri görünecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts