brendie Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 (edited) Merhaba arkadaşlar, Anasayfa da indirim oranını % olarak nasıl gösterebiliriz ? Birde bu yeni ürünlerde 'yeni' yazan yazının yerine resim eklemek istiyorum. Nasıl yapabiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum.. versiyon 1.5 Edited January 5, 2013 by brendie (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 (edited) Slm Yönetim paneli>katalog>Ürün cartında fiat segmesine gittiğinde indirim uygula kutusuna uygulayacağın indirimin % miktarını girip yan kutucuktada yüzde seçeneğini seçersen indirimin %.. olarak görünür.. Edited January 5, 2013 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brendie Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 açıklama için tşk.. ama demek istediğim şu bir ürüne indirim yapıldığında vitrinde de o indirimin % si görünsün (örn : -10%, -15% vs gibi). bir kod grubu ekliyorduk sanırım ama homefeatured.tpl ye mi ekliyorduk ne ekliyoduk onu hatırlayamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 aradığınız kod şu ürün sayfasının tpl sine görünmesini istediğiniz yere şu kodu yapıştırın {if $product->specificPrice AND $product->specificPrice.reduction_type == 'percentage'} <p id="reduction_percent"><span id="reduction_percent_display">{$product->specificPrice.reduction*100}</span>%</p> {/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_cpu Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 aradığınız kod şu ürün sayfasının tpl sine görünmesini istediğiniz yere şu kodu yapıştırın {if $product->specificPrice AND $product->specificPrice.reduction_type == 'percentage'} <p id="reduction_percent"><span id="reduction_percent_display">{$product->specificPrice.reduction*100}</span>%</p> {/if} benim işime yaramadı şuan ama yinede bilgi bilgidir teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Merhaba Ana sayfadaki ürünler için homefeatured isimli bir modülünüz var. Onu değiştirmeniz gerekiyor. (PHP ve Smarty bilmeniz de gerekecek) Eğer ürün sayfası söz konusu ise templates/product.tpl (smarty dosyası) editlenebilir ama orada bu istedikleriniz (standart temada) zaten var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts