kubrt1 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 (edited) Dobrý den,snažím se v prestashopu udělat obchod a narazil jsem na problém.Měl jsem zkušebně nadefinované nějaké dopravce a vše běželo OK.Pak jsem je všechny smazal a začal přidávat zboží.Teď jsem se vrátil k vytvoření dopravce a jak jej vytvořím a nastavím Poplatky podle dopravce, geografické oblasti a dosahu tak v obchode naskakuje částka 99,-Kč za každou položku v košíku. Např. V košíku 5položek,poplatek za dopravce (poštovné) 69,- a v košíku se zobrazí Doprava 564,-Kč Když dám poplatek za dopravce (poštovné) 0,- tak napočítá 495,-Kč. I když přidávám a odebírám kusy zboží v košíku automaticky to přepočítává.Mě připadá jako bych měl někde nastavenou dopravu za každý kus 99,-Kč,ale nikde tu nic takového nevidím. Pokud chcete zkusit tak je to tady:http://www.dortovepomucky.cz Fakt nevím kde jsem něco špatně zadal.Děkuji za rady. Manipulační poplatek mám na 0,- Edited January 5, 2013 by kubrt1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts