pasa1453 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. prestashop 1.5.3 indirdim eu5.org konumunda deneme yapmak için siteyi kurdum fakat kaç kere denedimse sürekli Internal Server Error hatası veriyor sebep neden olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selin Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Merhaba, Hangi durumlarda bu hata ile karşılaşmaktasınız acaba? Genellikle, sunucuya bir yükleme yapılırken, limitlerden dolayı bu hata ile karşılaşılır. Ücretsiz hizmetlerde çok sağlıklı çalışmaması normaldir aslında. Bunun yerine dilerseniz kullandığınız bilgisayarınıza localhost kurarak, gerçek bir sunucu üzerinde kurulu bir site gibi, bir çok özelliğini inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasa1453 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 (edited) üscretsiz bir alana kurdum ama alan genişliğinin yeterli olduğunu düşünüyorum kurulum sırasın da gerekli izinleride verdim ama kurulum sırasında hiçbir hata ile karşılaşmadım en sonunda siteyi görmek için tıkladıgımda bu hata ile karşılaştım. localhost ile deneyeceğim Edited January 5, 2013 by pasa1453 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selin Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 sn #pasa1453 Hosting alanı 1 TB olsa da, bazı yüklemelerle ilgili olarak limitler oluyor kimi sunucularda. Örneğin: 2 GB müsait web alanı olan birisi, 200 KB boyutundaki bir ürün resmi yükleyemeyip aynı hatayı iletiyordu, bu sunucu ile ilgili bir durum. Özellikle gerçek bir sunucu üzerinden test etme ihtiyacınız yoksa, localhost üzerinden test edebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasa1453 Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 SON SÜRÜMÜ KURDUM SIKINTI KALMADI İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts