moisidis Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Zapnul jsem si na úvodní straně eshopu modul Doporučujeme. U několika produktů jsem označil políčko pro jejich zobrazení na úvodní straně. Potud všechno v pořádku, ale produkty se na úvodní straně seřadí sestupně podle ID, tzn. od nejvyššího ID po nejnižší. Dá se nějak nastavit pořadí, v jakým se mají zobrazit, nezávisle na jejich ID? Např. vzestupně podle názvu, tzn. od A do Z.Někde jsem tady viděl vylepšení modulu Homefeatured, ale tam myslím seřazení podle názvu nebylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Zapnul jsem si na úvodní straně eshopu modul Doporučujeme. U několika produktů jsem označil políčko pro jejich zobrazení na úvodní straně. Potud všechno v pořádku, ale produkty se na úvodní straně seřadí sestupně podle ID, tzn. od nejvyššího ID po nejnižší. Dá se nějak nastavit pořadí, v jakým se mají zobrazit, nezávisle na jejich ID? Např. vzestupně podle názvu, tzn. od A do Z.Někde jsem tady viděl vylepšení modulu Homefeatured, ale tam myslím seřazení podle názvu nebylo. Všechno jde,použij tuto verzi, máš to i s překladem - ten si ostatně můžeš ještě dopracovat!homefeatured.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
moisidis Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 OK, díky, ale už jsem zkoušel tři nebo čtyři verze a řazení vzestupně podle názvu nebylo v žádné. Ten první řádek myslím řadí podle toho, kdy produkt na homepage přidám, takže ho použiju.Vono pro mě je asi v podstatě všechno lepší, než jak se mně to řadilo původně - sestupně podle názvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 OK, díky, ale už jsem zkoušel tři nebo čtyři verze a řazení vzestupně podle názvu nebylo v žádné. Ten první řádek myslím řadí podle toho, kdy produkt na homepage přidám, takže ho použiju.Vono pro mě je asi v podstatě všechno lepší, než jak se mně to řadilo původně - sestupně podle názvu. Taky na sobě pozoruji,že když něco vylepším, tak to chci ještě více vylepšit - to je klasické! Něco s tím modulem ještě otestuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts