ivopav Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Dobrý den,mám takový problém se kterým si již nevím rady.Stáhl jsem si do presty verze 1.5.2.0 od uživatele Prestahost modul dobírka a bankovní převod. Modul pro dobírku funguje perfektně,ale u banovního převodu mi to v košíku při výběru platby píše tuto hlášku: Nebyla nalezena šablona pro modul bankwire Mám ji aktivovanou pro jednotlivé dopravce a stejně si tuto platbu nemůžu zvolit. Za každé info.předem děkuji Ivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 predpokladam ze ma neco odeslat ale nemuze najit sablonu postup : objednavky/stavy objednavek/ a tam pro prirad spravny mail pro stav ktery ti generuje tvuj modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivopav Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 predpokladam ze ma neco odeslat ale nemuze najit sablonu postup : objednavky/stavy objednavek/ a tam pro prirad spravny mail pro stav ktery ti generuje tvuj modul Tak tato informace bohužel nepomohla viz.odkaz http://ivopav.sweb.cz/p%C5%99evod.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts