ibe Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 ,שלום לחברי הפורום אני מציע למכירה חנות מתורגמת ומיושרת לימין הנמכרת AsIs .כדי להפעילה יש להתקין מודול תשלום (טרנזילה) והתקשרות עם חברות האשראי .ניתן לרכוש גם מודול לזאפ :כתובת החנות www.ibe-sites.net גירסת החנות היא 1.5.2 .הטמפלט נרכש מפרסטשופ לפרטים ניתן להתקשר לאביבי בטלפון 052-8895228 . ותודה לפרסטשופ על תבנית נהדרת ותמיכה ללא גבולות Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 חלילה לי מלפגוע בפרנסתו של אחר, אבל בתור זה שתרגם מעל 50% מה תרגום לעברית של גרסה .1.5.2, אני רוצה לציין שנראה לי שהחנות בכתובת זו אינה מותאמת באופן מלא לעברית. ראשית, יש עדין מקומות שבהם אין ישור לימין. שנית, יש דפים שאינם מתורגמים. שלישית, חלק מהמודולים בחנות אינם מיושרים לימין (לדוגמא התפריט או סל הקניות, או הפוטר).זכותך להציע למכירה את תוצר עבודתך, אבל לכאורה (טל"ח) נראה שלא נעשתה כאן עבודה מעבר להתקנת התוכנה ומספר מודולים. ושוב, עימך הסליחה אם פגעתי בך. ,שלום לחברי הפורום אני מציע למכירה חנות מתורגמת ומיושרת לימין הנמכרת AsIs .כדי להפעילה יש להתקין מודול תשלום (טרנזילה) והתקשרות עם חברות האשראי .ניתן לרכוש גם מודול לזאפ :כתובת החנות www.ibe-sites.net גירסת החנות היא 1.5.2 .הטמפלט נרכש מפרסטשופ לפרטים ניתן להתקשר לאביבי בטלפון 052-8895228 . ותודה לפרסטשופ על תבנית נהדרת ותמיכה ללא גבולות Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibe Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 .ראוי שאגיב לתגובתך אין המדובר בפרנסתו של אדם שכן איני מתפרנס מאתרים, פרסטשופ או תכנות אני אוהב את פרסטשופ ומנצל כל זמן פנוי לשוטט בפורום, (באנגלית כמובן), ללמוד ולהכיר אותה כך שכל שינוי שהרוכש ירצה ישמש לי כאתגר ולא כמקור הכנסה נוסף לגבי התרגום: כפי שציינת 50% זה פחות ממה שאתה רואה באתר המדובר והכמות אינה מעידה על איכות בנוסף, האתר בנוי על טמפלט שנרכש ולא תורגם מעולם מה שמפריע לי זה חוסר הפרגון וההתנשאות שלך האתר הוצע למכירה ולכל אחד ישנה אפשרות להציע מחיר. יכול להיות שהמחיר שאתה תציע הוא שקל אחד וזו זכותך בכל אופן, תגובתך לא ראויה ומיותרת ולמרות שנוסחה במילים נוטפות דבש היא מגיעה ממקומות לא נקיים סוף שבוע נעים Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 אני לא רואה בתגובתי התנשאות אלא בבחינת "יזהר הקונה". אני לא מציע חנות למכירה, ואילו הצעתי, לא הייתי מציע הצעה שרק תמימים יפלו בה. פרסום כזה מביא רק לאי-אמון מצד משתמשים חדשים ופוגע בהגדלת הקהילה ומספר המשתמשים בארץ. אגב, להצעות פרסומיות כאלה ואחרות יש פורום המיועד להן. בברכת ארץ נהדרת. .ראוי שאגיב לתגובתך אין המדובר בפרנסתו של אדם שכן איני מתפרנס מאתרים, פרסטשופ או תכנות אני אוהב את פרסטשופ ומנצל כל זמן פנוי לשוטט בפורום, (באנגלית כמובן), ללמוד ולהכיר אותה כך שכל שינוי שהרוכש ירצה ישמש לי כאתגר ולא כמקור הכנסה נוסף לגבי התרגום: כפי שציינת 50% זה פחות ממה שאתה רואה באתר המדובר והכמות אינה מעידה על איכות בנוסף, האתר בנוי על טמפלט שנרכש ולא תורגם מעולם מה שמפריע לי זה חוסר הפרגון וההתנשאות שלך האתר הוצע למכירה ולכל אחד ישנה אפשרות להציע מחיר. יכול להיות שהמחיר שאתה תציע הוא שקל אחד וזו זכותך בכל אופן, תגובתך לא ראויה ומיותרת ולמרות שנוסחה במילים נוטפות דבש היא מגיעה ממקומות לא נקיים סוף שבוע נעים Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibe Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 ?אתה מגדיל לעשות וטוען שאני מציע הצעה שתמימים יפלו בה. מה קרה לך ?אתה מכיר אותי בכלל? על מסך מה אתה קובע את הקביעות הקשות האלו האתר לא הושלם כי צריך להשלים אותו בהתאם לרצון הקונה, אופי החנות, קהל היעד סגנון התרגום וכדוומה כשכתבתי "כמו שהוא" התכוונתי שלא יעשו שינויים מהותים במבנה האתר, אך כל שינוי כמו, צבע, מיקום, מודולים נוספים תרגום לפי טעמו של הרוכש יעשו ללא תמורה בקיצור, תרגיע את עצמך. שלילת האחר לא מביאה לטוב Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 .אני תמיד רגוע. עכשיו שהבהרת את כוונתך, ניתן למקם את ההודעה שלך בקונטקסט הנכון. שיהיה לך בהצלחה ?אתה מגדיל לעשות וטוען שאני מציע הצעה שתמימים יפלו בה. מה קרה לך ?אתה מכיר אותי בכלל? על מסך מה אתה קובע את הקביעות הקשות האלו האתר לא הושלם כי צריך להשלים אותו בהתאם לרצון הקונה, אופי החנות, קהל היעד סגנון התרגום וכדוומה כשכתבתי "כמו שהוא" התכוונתי שלא יעשו שינויים מהותים במבנה האתר, אך כל שינוי כמו, צבע, מיקום, מודולים נוספים תרגום לפי טעמו של הרוכש יעשו ללא תמורה בקיצור, תרגיע את עצמך. שלילת האחר לא מביאה לטוב Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibe Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 תודה גם לך Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestaisrael Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 לא לריב חברה, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibe Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 ואני שואל, (גם את עצמי), למה זה יכול לקרות רק בפורום ישראלי Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compweb Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 התבנית ממש יפה! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibe Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 תודה רבה רבה Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibe Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 אנשים פה משועממים פחד או פוחדים שידעו שהתמורה שהם גובים לא שווה כל כך הרבה (אני בן 70 ועושה את זה בעיקר להנאתי ללא השכלה בתכנות, אך עם קצת יותר שכל ממה שיש לך (ואי פעם יהיה חבל שאני לא יכול לתבוע אותך Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 חברים, אתם ממש לא רציניים תתבגרו... מה זו ההתנהגות הזו!!! כבדו אחד את השני 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compweb Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 שלום לכולם די חדש כאן רציתי לומר שהריב הזה ממש מיותר לדעתי הצטרפתי לא מזמן גם לפורום של מגנטו, ורציתי לומר שלמרות הכל כאן יש חברה טובים, הפורום של מגנטו מורכב מארבע או חמש משתמשים שממש לא מנדבים מידע, אני שמח שאני חלק מהצוות כאן ותודה לכל מי שעוזר. ואשמח לתת גם מעצמי עזבו שטויות, חג פורים שמח 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts