MahmutGulerce Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Herkese Merhabalar Prestashop kullanıp ucuzu.com'a ürünlerini göndermek isteyen kullanıcılar için yeni bir modül oluşturduk. İndirme 10 günlük demo lisanslı modül ektedir. Lisans satın alıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Ücret 20 TL + KDV şeklindedir. (yazı ile #yirmitürklirası#) Bu ücret ile bir adet ağaç bağışında bulunulacak ve adınıza bağış kartı gönderilecektir. Bağıştan artan miktar (olursa) repo veya spekülatörlük yapılıp ile hisse senedi alınacaktır. Şaka şaka artan kısımla (artarsa) tüm EticSoft ekibi olarak kahve içeceğiz. Kahvemizi yudumlarken sizlere daha pahalı yeni modüller oluşturacağız. Özellikler Extra güvenlik önlemi ile gizli bir url üzerinden yayın yapar Tekrar eden ürünler sorunu giderilmiştir. Utf-8 ile sorunsuz ürün isimleri ve açıklamaları Oldukça hafif ve sunucu dostu tasarım (Daha önceki çalışmalarımızı referans alabilirsiniz) Satın Alma Bağış kartı için ad-soyad ve adres bilgilerinizi e-posta gönderiniz. (bilgi[at]eticsoft.com) Kredi kartınız ile http://prestashopmod...yon-modulu.html Banka havalesi ile http://iyonhost.com/...a-hesaplarimiz/ Notlar: Ödeme yapmak istemeyenler "kendi" adına bir adet ağaç bağışı yapıp bağış makbuzunun fotokopisi ile 8-9 adet yerli marka tek kişilik hazır kahve gönderebilir. Kahvelerden birisini iş yerimizi ziyaret ettiğinde kendisine ikram edilmek üzere ayırma hakkımızı saklı tutuyoruz. Tüm e-mağazalara bol kazançlı günler. ucuzu-v0.1.zip 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Örnek bir çalışma. Tebrikler... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 26, 2012 Author Share Posted December 26, 2012 Örnek bir çalışma. Tebrikler... Teşekkür ederiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Alemsin adamım güldürdün yine, arta kalan parayla gelecek noel şahine hindi almalısınız Şakası bir yana yine kaliteli işler yapmışsın tebrikler kardeşim, bu arada şu sepete ekle modülünü yayınladınmı ? Şimdi modülü kurdum Xml.php üzerinden ucuzu.com'da otomatik ürünleri ekliyor öylemi ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Alemsin adamım güldürdün yine, arta kalan parayla gelecek noel şahine hindi almalısınız Şakası bir yana yine kaliteli işler yapmışsın tebrikler kardeşim, bu arada şu sepete ekle modülünü yayınladınmı ? Şimdi modülü kurdum Xml.php üzerinden ucuzu.com'da otomatik ürünleri ekliyor öylemi ? Teşekkür ederim, hindi iyi fikir hacı abi Ucuzu.com üyeliğiniz varsa, oraya bu xml dosyasının adresini giriyorsunuz. Hepsi bu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Orda mağaza üyeliği olması gerekiyor heralde mahmut? Onu alamıyoruzki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Orda mağaza üyeliği olması gerekiyor heralde mahmut? Onu alamıyoruzki. Evet oraya üye olmanız gerekiyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 merhaba modülü indirdim ve kurdum. mevcut xml de gözüken <kategori>15</kategori> Ucuzu.com aşağıdaki gibi olmasını söyledi.bunu nasıl düzeltirim? Kategori tag içeriğinde kategori bilgilerinin eklenmesi gerekli<kategori>Bilgisayar > Dizüstü gibi bunu nasıl yazarım? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Merhaba Bilgilerinizi PM atabilirseniz kontrol edip cevabı buradan yayımlayabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumral Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Mahmut kardeşim sitenden modulu satın aldım emeğine teşekkür ederim. Yalnız arkadaşın dediği gibi <kategori>15</kategori> gözükmekte bu sorun teşkil ederse çözümü konusunda yardımcı olurmusun <kategori>Bilgisayar > Dizüstü Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 Merhaba Muhammed Bey Sanırım Ucuzu.com'un istediği yapı bu şekilde. Ama kategori ismini de kullanabiliriz. Mahmut kardeşim sitenden modulu satın aldım emeğine teşekkür ederim. Yalnız arkadaşın dediği gibi <kategori>15</kategori> gözükmekte bu sorun teşkil ederse çözümü konusunda yardımcı olurmusun <kategori>Bilgisayar > Dizüstü 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumral Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Mahmut kardeşim ucuzu güncelledi ama beklemede gözüküyor, kategori ismi kullanmamız gerekiyor sanırım bana yardımcı olurmusun bu konuda teşekkür ederim. prestashopmodul.com da üyeliğim mevcut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 Mahmut kardeşim ucuzu güncelledi ama beklemede gözüküyor, kategori ismi kullanmamız gerekiyor sanırım bana yardımcı olurmusun bu konuda teşekkür ederim. prestashopmodul.com da üyeliğim mevcut. Merhaba Tabi ki olurum. E-posta olarak gönderiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts