Loss Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 (edited) Salut tuturor. Numele meu este Ovidiu, sunt din Oradea si am 19 ani. Am inceput recent cu PRESTASHOP, l-am instalat dar nu prea ma descurc cu setarile din PLATFORMA. Trebuie sa fac un MAGAZIN online, dar tutorialul in limba engleza nu ma prea ajuta. Nu am nevoie de o tema, o las cea 'DEFAULT'. Vreau sa configurez pt. plata si inca 2 chestii. Ma poate ajuta cineva? Multumesc. ID-ul meu de messenger: loss1k Edited December 22, 2012 by Loss (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Salut tuturor. Numele meu este Ovidiu, sunt din Oradea si am 19 ani. Am inceput recent cu PRESTASHOP, l-am instalat dar nu prea ma descurc cu setarile din PLATFORMA. Trebuie sa fac un MAGAZIN online, dar tutorialul in limba engleza nu ma prea ajuta. Nu am nevoie de o tema, o las cea 'DEFAULT'. Vreau sa configurez pt. plata si inca 2 chestii. Ma poate ajuta cineva? Multumesc. ID-ul meu de messenger: loss1k ce tear interesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Salut, incearca in BO la modalitati de plata (trebuiesc instalate + si doar la bankwire trebuie sa iti introduci datele firmei + contulunde sa se faca transferul banisorilor): - transfer bancar (bankwire) - plata la livrare (cashondelivery) Pentru celelalte 2 chestii nu prea exista rezolvare. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loss Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 Multumesc pentru raspunsul acordat. Aveti vreo idee cum instalez limba romana in PrestaShop? (ultima versiune) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 BO>localization>translation 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loss Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Multumesc. Am reusit. Am incercat sa setez limba romana ca Default, dar nu merge. Nu stiti cum aplic limba romana pt. site? (site-ul sa fie in limba romana, pt. ca momentan este in engleza) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 salut, in localization >>>languages >>> declara limba iar in localization >>> localization declari limba default bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loss Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Am rezolvat, multumesc. Mai am cateva intrebari, sper sa nu fiu stresant. Cum adaug o subgategorie? (adica intr-o categorie vreau sa am mai multe subcategorii. Un exemplu aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Salut, Implicarea ta ar trebuie sa fie 100 % si abia daca nu intelegi sau ceva nu merge ar trebui sa cauti ajutor. Bafta la citit.. testat si apoi revino cand ai bug-uri sau cu adevarat nu intelegi o functionalitate presta. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatriz.ro Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Buna ziua. Sunt incepatoare cu prestashop. Problema mea: am urmat pasii de instalare a PS pe domeniu, cu cPanel, dar mi se incarca lista index pe prima pagina: beatriz.ro Nu gasesc din ce cauza. Please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 wow, e fain, cum ai reusit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Buna ziua. Sunt incepatoare cu prestashop. Problema mea: am urmat pasii de instalare a PS pe domeniu, cu cPanel, dar mi se incarca lista index pe prima pagina: beatriz.ro Nu gasesc din ce cauza. Please help! discuta cu cei de la hosting 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) hai pe yahoo sau skype incearca sa intri aici si logeazate Edited March 5, 2013 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatriz.ro Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) hai pe yahoo sau skype YM: beatrizro Edited March 5, 2013 by beatriz.ro (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatriz.ro Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 hai pe yahoo sau skype incearca sa intri aici si logeazate Acolo reusesc sa intru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatriz.ro Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 hai pe yahoo sau skype incearca sa intri aici si logeazate Sunt logata, doar ca nu inteleg de ce prima pagina e cea cu lista index. Am scris celor cu hostingul. Si cand am incercat sa crez baza de date azi, am avut ceva probleme. In sensul ca imi spunea ca nu se poate crea si am tot incercat la nume pentru ea, si m-am trezit cu atatea baze de date cate incercasem sa creez si imi spusese ca nu se pot crea. Cred ca e ceva de la ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Buna, Se poate sa ne comunici hosting-ul ? Sunt de evitat in mod clar. Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts