Serghei Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Buna. Sunt nou in domeniu si as avea nevoie de ajutorul vostru. Site-ul pe care l-am creat a fost spart. Imi puteti spune care sunt pasii pentru a-l pune din nou in functiune? Va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ce inseamna 'a fost spart'? Ce poti accesa si ce NU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Daca a fost creat de ceva vreme ar trebui sa ai un backup. Pune backup sus, se va inlocui si va fi din nou functional ( incluzand si backup de la baza de date ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serghei Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Adica merge sa ma loghez cu contul de administrator, cand se deschide platforma imi apar toate produsele adaugate, insa daca incerc sa accesez direct site-ul imi apare acest mesaj Se lucrează la site. Nu te speria, revenim imediat , desi pana ieri el aparea normal, exact cum a fost creat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Adica merge sa ma loghez cu contul de administrator, cand se deschide platforma imi apar toate produsele adaugate, insa daca incerc sa accesez direct site-ul imi apare acest mesaj Se lucrează la site. Nu te speria, revenim imediat , desi pana ieri el aparea normal, exact cum a fost creat! Ne oferi un link al site`ului? Sa ne uitam si noi, e mai simplu sa spui ce problema poate fi dupa ce vezi personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Nu e nevoie de link. Ai shop-ul dezactivat. Mergi in BO > Preferences > Maintenance si selecteaza Enable shop. Sau daca vrei sa fie activ doar pentru tine, adauga adresa ta IP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serghei Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Multumesc pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts