Vindork Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Dneska jsem přešel z 1.4.7 na 1.5.2. Naistaloval jsem 1.5 kompatibilní téma a chvíli si hrál s modulama, který tam neběželi. Následně jsem se chtěl jít podívat na stránky a od té chvíle už tam je jen: Chyba protokolu HTTP 500 (Internal Server Error): Při pokusu o splnění požadavku došlo na serveru k neočekávané situaci. Vůbec netuším co s tím je, podle hostingu -> Wedos je problém někde v mém nastavení souboru index.php, ale já tu chybu nikde najít nemohu. V příloze přidávám .htaccess soubor a index.php, tak jak jsou na serveru a doufám, že se mi to pomocí vás ostatní podaří vyřešit. S pozdravem a díky, Zdeněk index.php htaccess.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleyhl Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Dneska jsem přešel z 1.4.7 na 1.5.2. Naistaloval jsem 1.5 kompatibilní téma a chvíli si hrál s modulama, který tam neběželi. Následně jsem se chtěl jít podívat na stránky a od té chvíle už tam je jen: Chyba protokolu HTTP 500 (Internal Server Error): Při pokusu o splnění požadavku došlo na serveru k neočekávané situaci. Vůbec netuším co s tím je, podle hostingu -> Wedos je problém někde v mém nastavení souboru index.php, ale já tu chybu nikde najít nemohu. V příloze přidávám .htaccess soubor a index.php, tak jak jsou na serveru a doufám, že se mi to pomocí vás ostatní podaří vyřešit. S pozdravem a díky, Zdeněk Měl jsem ten samý problém, vyřešil se až navýšením memory limitu na serveru , o který jsem musel požádat. Zvýšení na 46Mb rozchodilo stránky, do té doby šla pouze administrace a hláška o údržbě obchodu. Stránky padaly ještě při ukončení objednávky a generování PDF faktur. Teď mi to navýšili ještě na 56Mb a konečně to začalo chodit všechno. Stanley 1.5.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts