AppleEater Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 (edited) הנה תהליך עובד להגדרת עברית ויישור לימין , שנבדק בגרסה 1.5.2 1. יש ליצור קובץ rtl - צרו קובץ בשם rtl.css תוכן הקובץ: /* * { direction: rtl !important; } */ #page { text-align: right;direction:rtl;} 2. יש למקם את הקובץ בספרית css של התבנית /themes/MyTheme/css/rtl.css 3. יש להוריד את קובץ העברית המעודכן מדף התרגומים 4. יש לטעון את הקובץ לתבנית בשימוש 5. חשוב מאוד - להיכנס בתפריט הניהול ללוקאליזציה-שפות, לבחור עברית, ולסמן אותה כשפת RTL. כמובן, לנקות מטמון. וזהו. חלק גדול מהמערכת כבר יופיע מיושר לימין ברגע שתבחרו בעברית כשפת המערכת. Edited December 18, 2012 by AppleEater (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpeizer Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 תודה , עובד גם ב1.5.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pina0 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 (edited) לא שובר לכם כמה דברים כמו הסלייד של התמונות המתחלפות בדף הבית? פשוט להוסיף את הקוד לקובץ .bx-window {direction:ltr; margin-bottom: 20px; } Edited January 25, 2013 by pina0 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwaissman Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 אם למשהו יש תבנית לפרסטה בעברית ל1.5.3 זה יהיה נחמד אם ניצור קובץ בסיסי וכל אחד יכול להציע מודולים משהו יכול להעלות ZIP קישור או ש RTL כבר מוטמע בפנים ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 אם למשהו יש תבנית לפרסטה בעברית ל1.5.3 זה יהיה נחמד אם ניצור קובץ בסיסי וכל אחד יכול להציע מודולים משהו יכול להעלות ZIP קישור או ש RTL כבר מוטמע בפנים ? לפי דעתי מאד כדאי ליצור ספריה חינמית של תבניות ומודולים שעובדים טוב ב RTL ויהיה נחמד לתחזק ולעדכן כך שיהיה מאגר טוב Link to comment Share on other sites More sharing options...
noameitan Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 הורדתי עברית וגם ייבאתי ויש לי שתי שפות איך בפועל אני מקשר את העברית לתבנית תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
noameitan Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 מקפיץ אשמח לעזרתכם לשאלה שלי בסוף הפוסט. תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 אם אתה משתמש בתבנית הבסיסית אין לך צורך ליבא שפה עברית, ברגע שתגדיר במהלך ההתקנה מדינה "ישראל", או שתוסיף שפה עברית זה כבר מתקין תרגומים בשביל הכל (כמעט), שאר התרגומים שחסרים לך תוכל להגדיר לבד דרך האדמין (Localization -> Translation). כל זה כמובן קשור לתרגום בלבד ולא לישור לימין שזה נושא אחר לגמרי. אם תצטרך עזרה תוכל לשלוח לי הודעה פרטית. יניב 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avrilev Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 טוב, ובכן הכנסתי את הקוד האמור. אבל עדיין אנני רואה שום תמונה... למישהו יש פתרון? תודה, אברי Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts