mastmaster Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Καλησπέρα σας, Χρησιμοποιώ την έκδοση 1.2.8.2 Έχω δημιουργήσει ένα κουπούνι για έναν συγκεκριμένο πελάτη τύπου "έκτπωσης τιμής" στα 50 €. Το prestashop σου δίνει τη δυνατότητα, για το κουπόνι που δεν θα εξαντληθεί να μειώσει την αξία του κουπονιού σε περίπτωση που το σύνολο του καλαθιού είναι μικρότερο απο την αξία του κουπονιού. Εμένα δεν δουλεύει και το έχω ανάγκη. Απλά μειώνει την ποσότητα του κουπονιού. Σας παρακαλώ, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το πρόβλημά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 με αυτή την έκδοση που έχεις δεν θα βγάλεις άκρη, κανε αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση 1.3.χ.χ για να σου παίζει και το template. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastmaster Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Χίλια συγνώμη, 1.4.8.2 χρησιμοποιώ!! Σε ευχαριστώ όμως για την απάντησή σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Χίλια συγνώμη, 1.4.8.2 χρησιμοποιώ!! Σε ευχαριστώ όμως για την απάντησή σου! Αυτή η έκδοση είχε ένα πρόβλημα σε αυτό το θέμα, βάλε την 1.4.9 και λογικά θα σου λυθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastmaster Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Έκανα την αναβάθμιση στην 1.4.9 αλλά εξακολουθεί το πρόβλημα. Καμία άλλη ιδέα? Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts