ruxi2k Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Deci nu stiu cum sa fac tariful de transport sa fie diferit in functie de metoda de plata. Concret eu am pt Romania atat plata ramburs cat si plata cu OP. Daca selectezi OP, as vrea ca tariful de transport sa fie mai mic decat in cazul ramburs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 poate te ajuta asta http://addons.prestashop.com/en/checkout/3495-Additional-Payment-Fees.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxi2k Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 multumesc Valentin, da se pare ca este o solutie buna mai caut poate gasesc ceva free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 http://prestaportal.com/thread-928.html trebuie sa devii membru ca sa descarci apoi modifici corespunzator modulul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 se poate face usor fara mari batai de cap, cam asa: 1 - creezi 2 curieri cu denumiri diferite 2 - cauta modulul Payments to carriers, e free 3 - apoi in modul bifezi curierul si cu metoda de plata. eu am 6 astfel de combinatii, 4 pt intern si 2 pt extern, si nici macar din greseala clientul din italia nu poate alege fan curier cu ramburs, asa cum am patit pe alta platforma. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxi2k Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 Da, este foarte logic ce zici, Dar... cum fac sa imi apara curierul care trebuie in functie de metoda de plata aleasa... Cazul meu: cineva cumpara cu plata ramburs deci rezulta sa zicem 120 lei cu totul cu plata prin OP pretul este 100 lei la sectiunea transport imi vor aparea cei 2 curieri (unul mai ieftin - pt plata cu OP si unul mai scum pt varianta cu ramburs), clientul poate sa selecteze ce vrea... Deci poate exista cazul cand un client care cumpara ramburs (adica trebuie sa plateasca mai mult transport) imi va alege curierul mai ieftin... cel pt plata prin OP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 (edited) pai, asa e treaba modulului Payments to carriers, dupa instalare, ii dai configure din modul, si bifezi combinatiile dorite. http://www.shopdesign4u.com/pswiki/index.php?title=Payments2Carriers_%28en%29 fa o simulare la mine pe site-ul in lucru www.dispozitive.ro/presta si vezi cum merge. daca finalizezi comanda, baga un comment ca e de test.... si noi am avut probleme cu clienti care selectau, livrare de la sediu si apoi se asteptau sa vina curierul la ei... Edited January 14, 2013 by Cornel_M (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxi2k Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 ok multumesc mult de raspuns! numai bine, Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts