koma195 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Ahojte, chcel by som sa poradiť, robím kamarátovi e-shop na autodiely a ide o to že tam bude strašne veľa produktov cca. 20,000 a tak sa chcem opýtať ak mi viete poradiť nejaké moduly ktoré by sa mi zišli napr. na strom kategórií ktorý bude musieť byť určite v strednom stĺpci a potom či sa to bude dať vyladiť aby sa stránky nenačítavali pol minúty ale aby to všetko frčalo ako má Ďakujem za každú radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
skcolibri Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Ahojte, chcel by som sa poradiť, robím kamarátovi e-shop na autodiely a ide o to že tam bude strašne veľa produktov cca. 20,000 a tak sa chcem opýtať ak mi viete poradiť nejaké moduly ktoré by sa mi zišli napr. na strom kategórií ktorý bude musieť byť určite v strednom stĺpci a potom či sa to bude dať vyladiť aby sa stránky nenačítavali pol minúty ale aby to všetko frčalo ako má Ďakujem za každú radu Mam eshop s autodielami v administracii je tam 27 tisic poloziek a vela kategorii ale nacita to za 2-3 sekundy. Treba vykonnejsi hosting asi ked ti to pol minuty nacita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koma195 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Mam eshop s autodielami v administracii je tam 27 tisic poloziek a vela kategorii ale nacita to za 2-3 sekundy. Treba vykonnejsi hosting asi ked ti to pol minuty nacita. Tak som si vedomý, že to bude treba vyladiť. A ak sa môžem opýtať aké moduly tam máš použité a môžem vidieť aj e-shop? Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vajling Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ahojte, chcel by som sa poradiť, robím kamarátovi e-shop na autodiely a ide o to že tam bude strašne veľa produktov cca. 20,000 a tak sa chcem opýtať ak mi viete poradiť nejaké moduly ktoré by sa mi zišli napr. na strom kategórií ktorý bude musieť byť určite v strednom stĺpci a potom či sa to bude dať vyladiť aby sa stránky nenačítavali pol minúty ale aby to všetko frčalo ako má Ďakujem za každú radu cau, zhanam niekoho, kto nam pomoze pri programovani eshopu v prestashope, na zaciatok potrebujeme import xml s poctom 9000 poloziek, vies nam s tym prosim pomoct? dik za odpoved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts