supitopresto Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ahoj,potřeboval bych radu, překvapivě V shopu chci mít jako dopravu dvě možnosti dopravy: česká pošta dobírka a osobní odběr.To že se různě nastavují ceny dopravy podle váhy a ceny už jsem zjistil, ale já jednoduše potřebuji, aby jakékoliv zboží bylo buď zadarmo osobně nebo poštou za peníze a nejsem schopný toto nastavit.díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ahoj,potřeboval bych radu, překvapivě V shopu chci mít jako dopravu dvě možnosti dopravy: česká pošta dobírka a osobní odběr.To že se různě nastavují ceny dopravy podle váhy a ceny už jsem zjistil, ale já jednoduše potřebuji, aby jakékoliv zboží bylo buď zadarmo osobně nebo poštou za peníze a nejsem schopný toto nastavit.díky za rady Pokud má být nějaké zboží ZDARMA, musí mít i nulovou hodnotu. Trochu sis odpověděl v první části, konkrétně to myslíš jak? Nastavení dopravy je logicky odvozeno od možností kterou si zákoš zvolí dle svého uvážení! Nastavíš:1.Pošta - dobírka2.Pošta - platba předem / generování faktury PDF ad. až po připsání hodnoty faktury na účet3.Osobní odběr - na prodejně / pokud je osobní odběr, je poštovné 0 a zákazník platí až při převzetí (což je jasný)! V BO DOPRAVA/DOPRAVCI přidej nového dopravce a vše ostatní specifikuj, každému dej odlišný název dle bodování výše a u každého urči poštovné/balné nebo dle specifikace v nastavení objednávek a ceny přepravy, dobírky ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitta Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 řeším podobný problém jako zde kolega, kterému jsi odpovídal. Mám zboží s poštovným nebo pošotvným a dobírkou, ale jak udělám osobní převzetí s platbou v hotovosti a tím pádem nulovým poštovným? Předem děkuji za radu, zkušenějšího uživatele (koukala jsem že přispíváš celkem často) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REFO.cz Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Chtěl bych se zeptat, vyřešil někdo tento problém? Konkrétně, jak dát jako payment mimo dobirky a například platby přes BÚ, také platba na pokladně?Děkuji, Jakub Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Nainstaluj si ship2pay a CashOnPickUp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra nováček Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Mám podobný problém, ovšem ja řeším cenu dopravy podle Váhy, nastavil jsem si přepravce nastavil Váhové rozsahy a k jednotlivým rozsahum i cenu a vše funguje jak ma, ale chci teď přidat osobní odběr zdarma na prodejně, ale nechce se mi to tam ukázat, všechny moduli mám nainstalované, zkoušel jsem mrak možností, vytvařel jsem si pro osobní odběr Váhové limity ale stále nic, třeba to je jen pičovina.. Děkuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkus Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Mám jeden problém když mám nainstalované moduly ship2pay a CashOnPickUp.Protože při osobním doručení mne to hodí hlášku: “Nejsou nainstalovány žádné platební moduly!” Nemáte nápad, nebo nevíte jak jej zprovoznit?Verze presty mám 1.3.1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Máš modul pro platbu v hotovosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkus Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Máš modul pro platbu v hotovosti? neměl by to zajišťovat modul CashOnPickUp? Nebo který mi doporučíš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 A máš to nastavený v tom ship2pay-osobní odběr-platba hotově? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkus Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 A máš to nastavený v tom ship2pay-osobní odběr-platba hotově? Ano, kombinaci Osobně--cashonpickup mám nastavenou v modulu ship2pay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 A nemel jsi neco v dopravcich?pokazdy se to v tom modulu musi vsechno smazat a znova nastavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
webneting Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 lidicky ja si stahnul modul cashonpickup a vse nadherne funguje v prestashop 1.4.2.5 dekuji jste tu zlaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts