rayovacplus Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Merhabalar, Aşağıdaki maddelerde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 1. Benzer Ürünler'de aynı markadaki ürünleri nasıl çıkartırım. (Aynı kategori çıkıyor ben aynı marka istiyorum. Örn. Sadece sony) 2. Anasayfa home features'de belirlenen ürünler elle seçebilirmiyim. Random veya son ürünler değilde sadece benim belirleyeceğim 32 ürün. 3. Ürün detayındaki tabları nereden kaldırır veya düzenlerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Merhaba 2. sorunun cevabı: anasayfada yayınlanmasını istediğin ürünleri kendi kategorisine ve ayrıca ana kategoriyede at o zaman istediklerin görünmüş olur. 3. sorunun cevabı için fotoğraf eklersen yardımcı olabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayovacplus Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 wild 2 sorumun cevabını sayende çözdüm kardeşim. 3. sorum ise ürün incelerken taksit yorumlar gibi tablar varya oraya extra tab açmak istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Tüm ürünlere aynı tab ve içeriğini açan ücretsiz bir modül vardı bizim sitede. İsterseniz onu bir inceleyin. Tab içeriğini elle değiştirmeniz gerekiyor. http://www.megventure.com/17-product-extra-info-tab-module.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayovacplus Posted December 13, 2012 Author Share Posted December 13, 2012 teşekkürler MEG 1. sorum ile ilgili yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 teşekkürler MEG 1. sorum ile ilgili yardımcı olabilecek var mı? 1.sorun için aynı kategorideki ürünleri yayınlayarak çözebilirsin yada ürün yüklerken en altta kayışlar kısmına isimleri girerek onlarıda çıkartabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayovacplus Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 wild anlamadım ne demek istediğini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enescce Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 kayışlar ın özelliği nedir ne işe yarar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 kayışlar ın özelliği nedir ne işe yarar? Merhaba Kayışlar (Bunu kim çevirdi bilmiyorum. Ama "etiket" olması gerekirdi) wordpresteki etiketler gibi kullanılan kısa anahtar kelimelerdir. Ürünlerin ortak özellikleri etiket olarak girebilirsiniz. Örneğin "usb 3.0" diye bir etiket oluşturun ve usb 3.0 destekleyen tüm ürünlerde kullanının. Ziyaretçiniz bu etikete tıkladığında karşısına bu ürünlerin listesi çıkacaktır. Bir nevi kategorize etme veya hızlı arama kelimesi olarak düşünebilirisiniz. teşekkürler MEG 1. sorum ile ilgili yardımcı olabilecek var mı? Bunu özel bir modül yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Buraya yazmak ve anlatmak uzun sürecektir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enescce Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 yardımınız için tşk ederim..sanırım prestashop u tekrar tükçeleştirmek gerekecek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 yardımınız için tşk ederim..sanırım prestashop u tekrar tükçeleştirmek gerekecek Ben teşekkür ederim. Yardıma ihtiyacınız olan diğer konuları da buraya yazarsanız elimizden geldiğince çözüm üretiriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugrkurt Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 2. sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama benim sorum biraz daha kapsamlı: homefeatured modülündeki ürünler şu an ilk eklediğimden başlıyor. ben o kısımda en yeni üründen başlayarak ürünleri nasıl sıralayabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 2. sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama benim sorum biraz daha kapsamlı: homefeatured modülündeki ürünler şu an ilk eklediğimden başlıyor. ben o kısımda en yeni üründen başlayarak ürünleri nasıl sıralayabilirim. İkinci sorunun cevabı aslında çok basit. Ana sayfadaki ürünler ana kategoriye kaydedilmiş ürünlerdir. Ana sayfada görümesini istemediklerinizi ana kategoriyi seçmeden kaydedin. (Ürün girerken checkbox şeklindeki kategorileri listesinden ana sayfa'yı seçmeyin) Çevirilerin farklılığından dolayı ana kategori "startsite", "home" gibi görünebilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mass01 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 arkadaşlar benzer ürünleri nasıl koyacaz benzer ürün yok dıyor aynı kategoriye urunlerı koyuyorum olmuyor benzer ürünler kısmında cıkması ıcın admın panelden ne yapmam gerekıyor bılen bırı varsa lütfen yardımcı olabılırmı şimdiden tşk ederim saygılar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 arkadaşlar benzer ürünleri nasıl koyacaz benzer ürün yok dıyor aynı kategoriye urunlerı koyuyorum olmuyor benzer ürünler kısmında cıkması ıcın admın panelden ne yapmam gerekıyor bılen bırı varsa lütfen yardımcı olabılırmı şimdiden tşk ederim saygılar... Selamlar, Burada benzeri bir sorun çözülmüş, dilerseniz inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mass01 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Selamlar, Burada benzeri bir sorun çözülmüş, dilerseniz inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin. kardeşim orası da ingilizce ya anlamıyorum hiç kimse yok mu yardım edecek shnslmz tşk ederim gene de kardeşim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Müsait bir zamanda detaylı bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Görüşmek dileği ile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 kardeşim orası da ingilizce ya anlamıyorum hiç kimse yok mu yardım edecek shnslmz tşk ederim gene de kardeşim Selam, Konuyu gözden kaçırmışım, kusura bakmayın lütfen. Bu arada unutulmuş olabilir belki, yönetim panelin "Products Category" modülünü aktifleştirdiniz mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mass01 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 presta kurulumunda ki ilk ürünler cıkıyordu ben de hıc bakmadan sıldım onları sadece kategorılere koyulurken benzer urunlerde cıkması ıcın neyı secmem lazım yanı aynı kategorıde urunler cıkmıyor anlamıyorum kolaygelsın sımdıden bu arada modül aktif Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Modülün pozisyonunu kontrol edebilirsiniz ve kaldırıp - baştan kurmayı deneyebilirsiniz. Yine sorun yaşarsanız özelden bilgileri ilettiğiniz takdirde yardımcı olmaya çalışabilirim. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts