alexander_the_great Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 (edited) Herkeze merhaba, Ücretli olarak modacar entegrasyon modulü yaptırılacaktır. Aynı şekilde farklı bir tedarikçi xml i var aynı şekilde yaptırılacaktır. İlgilenen arkadaşlara xml örneği pm atılacaktır. Tam manasıyla çalışıp çalışmadıgı Demo sitede denenip ücret ödenecektir. Edited December 9, 2012 by eserdar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Prestashop xml import'a tek sıkıntı bir üründe birden fazla kombinasyon var ise sıkıntı çıkarıyor... import edeceğin sitede birden fazla kombinasyon var ise hiç uğraşma derim, yok ise bana xml çıktısını gönder elimde bir xml import modülü var sorunsuz şekilde yüklenirse size linkini gönderirim oradan satın alırsınız.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 merhaba şahin bey kjeld tin import modulunden bahsediyorsunuz herhalde. evet aldım modulü şu anda kullanıyorum.İlginiz için teşekkür ederim. iyi satışlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Merhabalar, PrestaShop XML entegrasyon & otomasyon yazılımları için profesyonel destek almak isterseniz, PrestaShopXML.com 'u incelemenizi tavsiye ederim. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzobut Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 xml yapısını incelemek gerekiyor. Piyasada düzgün xml yapısı üretebilen firma sayısıda çok az. Yapı düzgünse daha rahat hareket etme kabiletine sahip olabiliyorsunuz ancak bunun dışında karışıl xml yapıları (bozuk veya düzgün entegre edilememiş) ile uğraşmak ölüm haline geliyor. Örnek Xml yapısı elinizde mevcut ise inceleyip gerekli bilgilendirmeyi yapabilriz. Bu konuda ali özinan arkadaşımız yetkin isimdir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts