Şahin YILDIZ Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 prestashop.com.tr hayırlı olsun vatana millete, domain alan arkadaşın ne yapacağını...sabırsızlıkla bekliyorum. Bir ara ben düşünmüştüm .com.tr uzantısını almayı, sonra düşündüm zaten ücretsiz dağıtılan bir yazılım, ayrıca kendi forum sitesi de var, forum sitesinde tükçe bölümü de var, burada türk arkadaşlarda ellerinden geldiğince yardım ediyorlar. bir işe yaramaz diye düşünüp almamıştım.. belki arkadaşın projesi güzeldir..bekliyoruz... inşallah forum sitesi kurmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucubegothic Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 ben söyleyeyim, alan arkadaş kendi projelerini (modül tema ve kurulum gibi) ücretli bir şekilde bu site yardımıyla yapacağını söylemişti. tabi fikrini değiştirmediyse... bir ara çalışma fırsatımız olmuştu kendisiyle oradan biliyorum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 böyle bir domain ile çalışmak baya sıkıntı yaratır. daha önce ingilizce forumda bunun gibi domainler sıkıntı yaratmıştı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucubegothic Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 valla presta nın ingilteredeki seminerlerine katılıp orada presta projesine dahil yetkililerle konuştuğunu falan da söylemişti ama uzun zamandır konuşmadık, ticari prensipleri bana ters olduğu için. sonrasında ne gibi sıkıntılar çıkar bilemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 ne diyelim hayırlı olsun o zaman alan arkadaşa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Yakın zamanda domain adı içerisinde prestashop kelimesini bulunduran bir arkadaşım Prestashop avukatlarının ikazı ile domain adını değiştirmek zorunda kaldı. Ancak Türkiye'yi kapsayacak bir site açılacak ve özel değil birleştirici olacaksa güzel bir girişim olur düşüncesindeyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts