LFT Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Ahoj všichni, nevím kde je chyba, ale při posledním kroku objednávky (Potvrzení objednávky), při volbě "Platba předem", nesouhlasí číslo objednávky a var. symbol. Viz níže výpis. Číslo faktury se pak generuje správně (zde #000010). Rovněž na e-mail zákazníka odchází správné číslo objednávky "10". Kde se tedy bere "028652227"? - Nezapomeňte vložit číslo vaší objednávky 028652227 jako variabilní symbol vašeho bankovního převodu. Tyto informace byly zaslány na váš e-mail. Vaše objednávka bude vyřízena ihned po obdržení platby. V případě otázek nebo potřeby dalších informací, kontaktujte naši zákaznickou podporu. Číslo vaší objednávky je: #000010 . Číslo vaší objednávky vám bylo odesláno e-mailem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 uprav si to podle návodu http://prestashopcesky.cz/zobrazeni-vs-jako-cisla-v-bankwire-bankovni-prevod-prestashop-1-5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LFT Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 (edited) Děkuji za odkaz, ale zřejmě se týká jiného problému. Já mám číselný VS. Přesto jsem úpravu provedl a nic se nezměnilo. Potřebuji opravit chybu, kdy číslo objednávky má být 10 a do VS je uváděno 02865222 viz první příspěvek. Když se dívám na tabulku objednávek v adm. rozhraní shopu, je patrné, že se přiřazuje variabilnímu symbolu (číslu objednávky - sloupec 1) sloupec Kód zboží - sloupec 2. Edited December 11, 2012 by LFT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts