looserjack Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Bir modülün sağ veya sol blokta boyutlarının ayalarması modülün hangi dosyasından yapılır? Örneğin kurdugum bir modülün başlığı kaymış durumda kendiside sol da olmasına rağmen yamuk durmakta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 modülün içinde css yoksa kullandığın temanın css sine gideceksin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Şahin css içinde genişlik ve yükseklik kodları çok fazla, hangileri olduğunu biliyormusun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 En basiti chrome sağ tıkla kaynağını görüntüle dreamweaver'a yapıştır, oradan oynamak istediğin bölümün class'ını göreceksin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Hm bak oda olabilir, iyi fikir. Sen iyimisin bu arada neden yaşamıyorsun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Hm bak oda olabilir, iyi fikir. Sen iyimisin bu arada neden yaşamıyorsun. neden yaşamıyorsun derken, anlayamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 Ne bilelim Bi hal hatır sorardın Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Merhaba Bu gibi CSS işlerinde ben Firefox'un bir eklentisini kullanıyorum ve inanın çok kullanışlı. Canlı düzenleme yapıp, css satırlarını iptal edip online debug yapabiliyorsunuz. Eklentinin adı Firebug. Kurduktan sonra sayfa açıkken Firefox'un sağ üst köşesindeki Firebug butonuna tıklamanız yeterli. Altta bir panel açılıyor. Orada bir ok işareti göreceksiniz. Önce ona tıklayın, daha sonra css kodunu görmek ve değiştirmek istediğiniz objeye tıklayın. Panelde css'i beliriyor. Oradan gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Umarım işinize yarar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Çağlar tavsiye için teşekkür ederim güzel eklenti, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Çağlar tavsiye için teşekkür ederim güzel eklenti, Rica ederim. Benzeri Google Chrome'da da var. Sağ tıklayıp öğeyi incele seçeneğini seçince ulaşılabiliyor ama Firefox daha kullanışlı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 Teşkler Çağlar frebug kuruluydu ama denemedim hiç bakıyım nasıl olucak , modül blokları filan ana sayfada sağa doğru kaymış vaziyette, birazda aşağı inmiş halinde, yani oturtmak gerek, onun için işe yararmı bu eklenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Biraz karıştırdıktan sonra işe yarar diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 1.5 i localde çalıştırıp denedim direk modül düzgün oturdu, ama aıl kullanacağım 1.4 te yamuk durdu, resimlerinden anlaşılabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 13, 2012 Author Share Posted December 13, 2012 Şahinleri karıştırmışım bu arada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Bence o videodaki sahte doktordan kaynaklanıyor olabilir, başka bir adamın videosunu koy mesela benim yamuk adamın video'suda yamuk olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 13, 2012 Author Share Posted December 13, 2012 Tanımadan yorum yapmak asıl yamukluktur Şahin efendi.Biraz cümle kurarken ağır başlı olmak lazım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 @Looserjack Sorun yaşadığın sayfanın linkini verir misin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Problem, modüle ait css dosyasının elle değiştirilmesi suretiyle çözülmüştür. Eskisinde temanın css sınıfları, aynı sınıfları kullanan modül sınıflarını eziyordu. Başlık [Çözüldü] olarak değiştirilebilir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Tanımadan yorum yapmak asıl yamukluktur Şahin efendi.Biraz cümle kurarken ağır başlı olmak lazım. Benim köşelerim yoktur..doğruya doğru eğriye eğri derim babam olsa tanımam... Bu adamı senden iyi tanıyorum dostum..Türkiye'de DR deyince herkes tıp doktoru sanıyor sende öyle sanıyorsun anlaşılan.. mustafa eraslan, ömer çoşkun gibi adamlar, allah peygamber kitap diyerek türk milletinin en can alıcı yerinden tutarak, 2 tl masrafı olmayan bitkileri 50-100 tl ye satarak milyon dolarlar kazanmışlardır..insanların çaresizliklerinden faydalanan zavallı insanlardan başka bir şey değillerdir...ama sonraları yakındır...bilmediğin tanımadığın adamları savunurken dikkat etmek lazım, sana 3-5 kuruş kazandırıyor diye yalanlarına ve ückaağıtına ortak olmamak lazım... Kısaca sana çok sevdiğim şu dizeleri göndereyim... benim hayat felsefemi çok iyi anlatan ve iş yerimde duvarda asılı olan bir şiiridir.. ADAM GİBİ Bir menekşe doğar toprak renginde, Şefkat kanadını ger, adam gibi... Bir söz vermiştin ruhlar aleminde, Verdiğin sözüne dön, adam gibi... Sevgiler ıslanır gönül tasında, Umutlar yok olur gül yaprağında, Dostlar yalan olur can pazarında, Ölümsüz dostunu bul, adam gibi... Her geçen günün tatlı bitiminde, Bir bedel var bu hayat ilmeğinde, İslam ın adı varsa kimliğinde, Kendini hesaba çek, adam gibi... Canlar emanet beden ülkesinde, Zaman kurşunlanır halk kahvesinde, Bir yaralı kuş çırpınan nefsinde, Ölmeden mezara gir, adam gibi... Üzerinde gezdiğin toprak kimin? Faydalandığın bunca nimet kimin? Okunan ezan, çalan çanlar kimin? Her gün yatmadan düşün, adam gibi... Sırtındaki yük vursa da beline, Yalan söyleme rızkım gider diye, Başın dik, sözlerin uysun özüne, Kimseye boyun eğme, adam gibi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 Kimi kimden iyi tanıyorsun sen ? Önce bizi tanırmısın ki, bu kadar rahat laf sokmaya kalkarsın. Önce kendine gel sen kendine burası babanın çiftliği değil. İşyerinin duvarına ne asıyorsan as, ama konuşurken yazarken o astığın yazı gibi adam olmak lazım, geçende dedim birazda ağır ol , kimse 3-5 kuruş için kimsenin hayatıyla oynamıyor.İnsanları birbirine karıştırma.Fikrini zikrini kendine sakla, herkezide allaha havale et, peterpan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Öyle yama yok dostum allah'a havale et boynunu eğ işine git sen öyle yapabilirsin... benim kitabımda o yazmaz ben yanlışı söylerim sonuçlarına da katlanırım.. ayrıca sahte kabadayılık yapmana gerek yok, mevzuyu başka yerlere çekme bir konuyu tartışırken adam gibi tartış, adam olmak yalan ve yanlışlara susmaksa senden iyi adam yok sen yoluna devam et konu kapanmıştır... Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Senin ciddi sorunların var kardeş, daha bizi yaptığımız işi bilmeden etmeden bir video gördün diye peter panlık yapıyorsun burada,bu kadarda komik olma, bir kaç yerdede gördüm millete ahkam kesiyorsun, seninle zaman kaybı. Ayrıca konu benim, ben kapatırım ve şimdi kapattım. Çok düşünüyorsan bu hak hukuk işlerini çık televizyonlarda konuş, burası yeri değil. Hadi eyw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enescce Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 değerli arkadaşlar.. emeğin paylaşmanın sevginin saygının değerini kaybettiği bir zamanda böyle güzel bir ortamda oluşmuşken şeytana ve nefse fırsat vermeye gerek yok. bazen üslüplar sert gelebilir ters gelebilir.. birbirimizi tam tanımadıgımız için yanlışta söyleyebiliriz..inançlarımızdan değerlerimizden gelen bir anlayış, hoşgörü bize yeter de artar bile.. kızmasanız konuyu ben kapatayım .. Bismillahirrahmanırrahim "Asra yemin olsun ki insan oglu gerçekten hüsrandadır. Ancak, iman edip de salih amel işleyenler, birbirine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna" Asr süresi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
selin Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) ..Sen nerdeydin mübarek ? Pilavlıya da gelmedin.. " ya şaka bi yana, gerçekten haklısınız, katılıyorum size. Edited December 27, 2012 by selin (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enescce Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 selin Konyalı mısın?.. Kaşıkla gezenlerden:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts