kladilka Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Háže mi to chybu "Nelze zobrazit soubor XML. Zkontroluje oprávnění. "bych se chtel zeptat jakej to je jaky opravneni a nebo po pripade co stim udelat dekuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor.rakev Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Zkontroluj opravneni zapisu do souboru popr. slozky. Opravneni souboru neboli chmod se nastavuje napriklad pres Total Commander, Soubor>Zmena atributu. Nastavit budto na 766 nebo 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kladilka Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Zkontroluj opravneni zapisu do souboru popr. slozky. Opravneni souboru neboli chmod se nastavuje napriklad pres Total Commander, Soubor>Zmena atributu. Nastavit budto na 766 nebo 777 to jsem udelal ale stejne to nejde a tak tam nepis ejaky xml soubor ale v rootu jsem to udelal na 777:o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Jestli jde o úvodní stránku tak by to mělo být modules/editorial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kladilka Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Jestli jde o úvodní stránku tak by to mělo být modules/editorial. jj diky bylo to tim:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Jestli jde o úvodní stránku tak by to mělo být modules/editorial. jj diky bylo to tim:-) No hlubiny forum-podpory vydávají další a velice užitečnou věc!Mazání homepage_logo.jpg přímo v administraci. Jednoduše editorial.php který najdete v MODULES/EDITORIAL přepište nebo zálohujte. Potom v modulech v modulu EDITOR UVODNI STRANKY uvidíte toto: editorial.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Nainstalovala jsem si modul "Editor úvodní stránky shopu v1.4" a nastal problém. Jsou to vlastně dva editory, kde jeden se na hlavní stránce objevuje nad a druhý pod doporučenými produkty. Druhý funguje bez problémů. První, tedy na dop. produkty, ten se nezobrazuje, cokoliv tam napíšu - to se na titulce neobjeví. Nevíte, čím by to mohlo být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts