Replay05 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Dobrý den,mam problem když v shopu dam zboží do košíku a pak chci pokracovat k pokladně tak stranka zamrzne a pak se nenačte! nebo kdyz se chci prihlasit jako zakaznik! děkuji všem za rady www.parfemky.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay05 Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 To mi nikdo nemuže poradit? Třeba jsem zkoušel dat zboží do košíku tady na demu a taky dal nejde pokracovat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor.rakev Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 A nemas nahodou zakazany javascript v prohlizeci?Myslim si ze tento problem bude chyb u tebe, jinak by se na to uz davno nekdy prislo, takze bud to je javascriptem, nebo mas nejakou extra starou verzi prohlizece, tipoval bych to na javascript Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 To mi nikdo nemuže poradit? Třeba jsem zkoušel dat zboží do košíku tady na demu a taky dal nejde pokracovat! Testoval jsem Demo a vše je v pořádku,problém číslo 1. hodně lidí neví, že PrestaShop pracuje hodně s Javascripty, pak dochází k dosti překvapivému zjištění :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 To mi nikdo nemuže poradit? Třeba jsem zkoušel dat zboží do košíku tady na demu a taky dal nejde pokracovat! Dík za PM!Takže jsem to u tebe otestoval a skutečně se to sekne. Vkládání v tomto případě funguje dobře, jakmile se chci ale dostat na výpis košíku, resp. K POKLADNE, tak to nejde!Takže,vypni Ajax-možnost košíku a zároveň jej odinstaluj, opětovně jej instaluj a vyzkoušej variantu bez Ajaxu, pakliže to bude v pohodě, opět jej aktivuj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay05 Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Tak jsem udělal všechno co jsi mi poradil a furt to samé :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Tak jsem udělal všechno co jsi mi poradil a furt to samé :-( Co máš za verzi Presta?Moje: 1.1.0.5 FINAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay05 Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Tak moc děkuji všem hlavně Bronikusovi za rady. Problem byl v SSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts