geostant Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 אני מחפש מודול שמאפשר ללקוח ליצור הזמנה כך שהוא לא צריך להשאיר פרטי אשראי אלא רק פרטים מזהים עליו ואת הציוד אותו הוא רוצה לרכוש מכירים אפשרות כזאת ? חשבתי לקחת את המודול של התשלום בצ'קים ולשנות אותה קצת אבל אני לא מספיק בקיא בתכנות אין לי בעיה לשלם למומחה פרסטה בשביל שירות כזה אם עדיין אין חלופה חינמית תודה מראש Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestaisrael Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 בעקרון יש מודול שמשתיל בכל מוצר כפתור של אני רוצה שתחזרו אלי בלי כל תליך הרשמה Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpeizer Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 נסה את הקישור הבא http://www.prestashop.com/forums/topic/14680-module-pay-by-phone-module-v09/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geostant Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 בעקרון יש מודול שמשתיל בכל מוצר כפתור של אני רוצה שתחזרו אלי בלי כל תליך הרשמה זה לא מודול יעיל במיוחד לפחות לא בארץ אנשים יפתחו קריאה לצלצול רק בשביל לשאול שאלה בלי קשר בכלל לרכישה ככה במודול טלפוני הם מתחייבים בצורה מסויימת ומראים רצינות Link to comment Share on other sites More sharing options...
geostant Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 המודול הטלפוני לא עובד אני רשום לאתר כלקוח וכאשר מגיע הצורך לבחור בתשלום הוא מופיע באפשרויות אבל לחיצה עליו לא עושה כלום הצעות ? תודה מראש Link to comment Share on other sites More sharing options...
idofri Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 עם איזה גירסה אתה עובד? אני על 1.5.2 והמודול עובד לי בסדר גמור. נסה את הגירסה המעודכנת של המודול שמופיעה בסוף הפוסט: paybyphone 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geostant Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 הורדתי את 0.9 זו הסיבה שזה לא עובד עכשיו צריך לנסות לתרגם תודה עזרת לי מאוד 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts