lapbuy Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 (edited) با سلام و احترام خدمت اساتید محترم من یک ماژول درگاه پرداخت بانک پاسارگاد خریدم و از زمانی که انتقال هاست داشتم دیگه درست کار نمیکنه و ارور لاین 125 فایل زیر رو میده ... باید چه کار کنم که این ارور دیگه نشون داده نشه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید کار من خرید لپ تاپ هست و فروش پرینتر بشدت به این درست کار کردن این ماژول نیاز دارم pasargadpayment.php Edited April 10, 2013 by lapbuy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 سلام این خطی که فرمودین، واحد پول رو کنترل میکنه شما با تغییر هاست، باید دوباره از بانک تقاضای کد کنید . چون آی پی عوض شده و کد جدید میخواد (احتمالا) سعی کنید مشکلاتتون رو بیشتر از طریق سایت پشتیبانی پارسی دنبال کنید مخصوصا در مورد اینگونه مسائل که فقط مخصوص ایرانه لینک پرستاشاپ پارسی Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapbuy Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 (edited) با تشکر از پاسخ شما من قبلا به بانک تماس گرفتم و کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی هنوز این ارور رو میده من کار رو از انجمن فارسی پیگیری میکنم موفق باشید / گوشی موبایل و قطعات لپ تاپ Edited January 18, 2019 by lapbuy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts