ayhanhzr Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Merhaba, Alysum teması kurdum modullerinide kurdum fakat düzgün çalışmıyor. resim yollarını arayüzde farklı yerlerde arıyor konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Siteadı: 6nel.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Merhabalar, Resim yolları doğru gibi görünüyor ama resimler mevcut değil sanırım, resim yolu yani, img/p.. varsayılan ayarlarda bu şekilde olması gerekir zaten. Resimleriniz farklı bir alanda mı yer alıyor acaba? Ayrıca bu ve benzeri modül düzenlemeleri yaparken vs, Y.Paneli->Tercihler->Performans Yeniden derleme açık ve ön belleğin = kapalı olması gerekir. * Bu arada gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra, URL yeniden yazma işlemini tekrar etmenizi tavsiye ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayhanhzr Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Dün gece 4 ten beri uğraşıyorum dediklerinizi yaptım fakat sırası farklı olabilir. size kullanıcı adı şifreyi göndersem siz yapabilirmisiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Ayhan Bey, Özel mesaj olarak ftp ve pShop yönetim paneli bilgilerinizi hemen iletebilirseniz şimdi yardımcı olmaya çalışayım, yoksa akşama kalabilir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Ayhan Bey, Hızlıca bir göz attım sitenize, sorun tamamıyla kullandığınız temadan kaynaklanmakta. Orjinal temaya aldığınızda sistem sorunsuz olarak çalışmaktadır. Muhtelemen kullandığınız tema, pS 1.5.x versiyonu ile uyumlu değildir. Bu temayı kullanmak istiyorsanız, üzerinde çalışarak-güncellemeler yapılması gerekiyor bence bunun yerine, varsayılan temayı kullanarak, temanızı istediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz ya da tema desteği alabilirsiniz. 1.5.x versiyonu için henüz ücretsiz pek bir tema ve modül desteği mevcut değil maalesef. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts