mrt Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 (edited) Merhaba Sitenin göründüğü sayfanın kenarlarında kalan boş alanların rengini nasıl değişirebiliriz ? Global.css den arkaplan rengini değiştirince mevcut templatin içindeki renklerde (örneğin bloklar arasındaki renkler) değişiyor. Edited December 3, 2012 by mrt (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Merhaba, Tam olarak hangi kısımlara müdahale etmek istiyorsunuz acaba ve bunun yanı sıra, kullandığınız pS sürümü ve tema ismini de belirtirseniz daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca dilerseniz, doğrudan site ismini iletiniz, oradan yola çıkarak da kolayca yorumlanabilir. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrt Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Aslında ben prestanın default gelen sayfasına müdehale edip ortada yer alan framelerin dışında kalan (internet browserin sağ ve solundaki beyaz boş alanların) rengini değiştirmek mümkünmü onu öğrenmek istemiştim. Sayfayı çerçeve içine almak gibide düşünülebilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Bu ve benzeri değişiklikleri tema .css dosyası üzerinden yapabilirsiniz. Bu arada rica etsem, site ismini paylaşabilir misiniz? inceleyip doğrudan güncelleme yapılması gereken alanları ileteyim isterim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrt Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Cevaplarınız için teşekkü ederim. Şuan siteyi local hosta aldım. Sanırım hazır bir tema yüklemek daha mantıklı yoksa kodları düzenlemekle profesyonel bir görünüm vermek yada sıfırdan tema oluşturmak, özellikle benim gibi bu işe uzak olanlara baya güç bir olay Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Mert Bey, Rica ederim, nasıl dilerseniz: elimizden geldiğince her zaman yardımcı olmaya çalışırız İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafer0zturk Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 kolay gelsin arkadaslar ; ben yeni bir logo yükledim siteye fakat logoyu ortalayamıyorum ana sayfada ayrıca ben tasarladıgım logonun arkasını transparan yaptım ama siteye yüklenince otomatik arka planı beyaz yapıyor konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim . site : kazazsarayi.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafer0zturk Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 üst banneri koydugumuz yer ve alttaki iletişim bilgilerini koydugumuz yerin renklerini nasıl değiştirebiliriz yardımcı olur musunuz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts