Assramm (cz) Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) Dobrý den, nevíte někdo jak refreshovat - nebo jak docílit toho aby se refreshovala tabulka PS_product_group_reduction_cache? Problém spočívá v tom, že pokud zadám "nový produkt", nezapíše se mi do této tabulky a nezmění se mu cena po přihlášení uživatele z jiné skupiny než je "default" (např. Velkoobchod, atd..). Vím, že tabulka se naplní po vytvoření nové "skupiny" (např.Velkoobchod), ale nechápu proč se nedoplnují nově zadané produkty i sem. Děkuji za jakoukoliv radu. J.D. EDIT: Resp.dokázal by mě nekdo nakopnout jak z této funkce udělat povel pro znovunačtení-znovurefreshování všech produktů v tabulce? Na PHP a DB jsem tupej... Děkuju! protected function _updateCache() { $resource = Db::getInstance(_PS_USE_SQL_SLAVE_)->ExecuteS(' SELECT p.`id_product` FROM `'._DB_PREFIX_.'product` p WHERE p.`id_category_default` = '.(int)$this->id_category, false); while ($row = Db::getInstance()->nextRow($resource)) { $query = 'UPDATE `'._DB_PREFIX_.'product_group_reduction_cache` SET `reduction` = '.(float)$this->reduction.' WHERE `id_product` = '.(int)$row['id_product'].' AND `id_group` = '.(int)$this->id_group; if (Db::getInstance()->Execute($query) === false) return false; } return true; } Edited December 2, 2012 by Assramm (cz) (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assramm (cz) Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 Stále by mi někdo nedokázal poradit? PS: Mám verzi 1.4.0.17 - pokoušel jsem se o upgrade na 1.4.9 kde už toto funguje ale nepodařilo se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts