niceguyeddie Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Merhaba arkadaşlar, Ürünlerimde vergi olayını kaldırdım, fakat ürün incelendiğinde her üründe fiyat yanında ya da altında KDV dahil yazmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Merhaba Tema klasörünüzden product.tpl dosyasını açıp "price" değişkenini aratarak fiyat ile ilgili bölümleri bulabilirsiniz. Bunların hemen yanına veya altın KDV dahil yazabilirsiniz. Bunun dışında yönetim panelinde bazı ayarlamalar da bulunuyor ama versiyonu bilmediğim için bir şey yazamıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguyeddie Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 Merhaba Tema klasörünüzden product.tpl dosyasını açıp "price" değişkenini aratarak fiyat ile ilgili bölümleri bulabilirsiniz. Bunların hemen yanına veya altın KDV dahil yazabilirsiniz. Bunun dışında yönetim panelinde bazı ayarlamalar da bulunuyor ama versiyonu bilmediğim için bir şey yazamıyorum. product.tpl dosyasını açtım ama hangi değişkene kdv dahil yazısını ekleyebileceğimi bulamadım. bu arada versiyonum 1.5.2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuralbilg Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 product.tpl örneği: <p class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}<h4>(Kdv Dahil)</h4> </span> <!--{if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if}--> {/if} </p> aynı şekilde product-list tpl ve modules klasöründeki fiyat görünen modüllerin tpl dosyalarına kdv dahil yazısını ekleyin. örnek : www.kuralbilgisayar.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 product.tpl örneği: <p class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}<h4>(Kdv Dahil)</h4> </span> <!--{if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if}--> {/if} </p> aynı şekilde product-list tpl ve modules klasöründeki fiyat görünen modüllerin tpl dosyalarına kdv dahil yazısını ekleyin. örnek : www.kuralbilgisayar.com Evet bunun gibi. Hatta bu benim benzer bir konuda yazdığım bir koda benziyor Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguyeddie Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 product.tpl örneği: <p class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}<h4>(Kdv Dahil)</h4> </span> <!--{if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if}--> {/if} </p> aynı şekilde product-list tpl ve modules klasöründeki fiyat görünen modüllerin tpl dosyalarına kdv dahil yazısını ekleyin. örnek : www.kuralbilgisayar.com it works! çok teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts