[email protected] Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Είμαι νέος στο PrestaShop και θα ήθελα να μου λέγατε ή να με παραπέμπατε στο κατάλληλο forum link για τα παρακάτω δύο ερωτήματα: 1. Πως αλλάζω τους ελληνικούς τίτλους στα block των κατηγοριών και γενικότερα τους τίτλους; και 2. Πως διαφοροποιώ τα γράμματα των ελληνικών τίτλων από κεφαλαία σε μικρά; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 (edited) Εχει απαντηθεί σε παλαιότερο post για ψάξε λίγο, εδω μέσα , είσαι στο κατάλληλο forum. Edited December 1, 2012 by dcakis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Είμαι νέος στο PrestaShop και θα ήθελα να μου λέγατε ή να με παραπέμπατε στο κατάλληλο forum link για τα παρακάτω δύο ερωτήματα: 1. Πως αλλάζω τους ελληνικούς τίτλους στα block των κατηγοριών και γενικότερα τους τίτλους; και 2. Πως διαφοροποιώ τα γράμματα των ελληνικών τίτλων από κεφαλαία σε μικρά; Ευχαριστώ Εχει απαντηθεί σε παλαιότερο post για ψάξε λίγο, εδω μέσα , είσαι στο κατάλληλο forum. Δεν είναι κακό όμως να κάνουμε επανάληψη.. Οπότε το μεν πρώτο πας στην καρτέλα Localization-> Translations-> Ψάξε στη μετάφραση των modules.. αν όχι κοίταξε στην front office.. αν και καλό θα είναι να την κάνεις όλη... 2..themes - default - global.css αλλάζεις "text-transform:uppercase" σε "text-transform:none" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts