tczaude Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Witam znalałem troche błedów utrudniających trochę prostotę presty ale do rzeczy Gdyby ktoś miał jakiś pomysł proszę o wskazówkę 1. Znikneły gdzieś trójkąciki do pozycjonowana produktu w katalogu 2. W przypadku róznych grup klientów jeśli prubuje definiować cenę dla określonej grupy w danym sklepie z zakladce produkty (tryb multistore) nie widzi mi grup zdefiniowanych dla sklepu 3. W zakładce Klienci -> Serwis klienta sa 3 boxy jesli pracujemy w multi store i nie ma zadnych wiadomości one pokazuja wiadomości z innych sklepów i jak sie kliknie przekierowuje do innego sklepu i pokazuje wiadomości z 2 sklepu jak mozna to naprawić lub usunąć te boxy 4. Jeszcze mam problem zwiazany z tym ze nie monitoruje presta wszystkich wejść klientów Wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 1. trójkąciki znikają, gdy nie masz wybranego sklepu w formualrzu wyboru sklepu na każdej z podstron back office Co do reszty, jak sprawdzę to postaram się pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tczaude Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 (edited) To zrobiłem na początku chyba ze źle rozumiem . Ale jesli chodzi o wybór sklepu to jest on oczywiscie wybrany.Co ciekawe wszedzie gdzie ndziej te trojkaciki sa widoczne tylko nie w produktach A w drugim sklepie gdzie nie ma multistore też nie wyświetla Edited November 28, 2012 by tczaude (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tczaude Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 ad.1 Podobno naprawione w SVN dla 1.5.3 czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts