zalim Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Merhaba Arkadaşlar ;Allowed to create new files and folders hatası alan arkadaşlar tüm işlemler dosya yazma işlemlerini yapmasına rağmen bu hatayı alıyorsan yani Allowed to create new files and folders KIRMIZI şekilde yapıyolarsa hosting'ten kaynaklanan bir problem oluyor ya hosting şirketinizle görüşüp safe mode : Disable yaptırın yada aşağıda anlattığım şekilde dosya oluşturup ftp ye yüklemeniz gerekecek.Şimdi İlk Önce Bir Adet Notpad dosyası açın ve aşağıdaki kodu notpad dosyasına yapıştırınsafe_mode = offSMTP = 79.248.149.99 ( Siz Kendi E-posta sunucu Adresinizi Yazınız )display_errors = offlog_errors = offregister_globals = offallow_url_fopen = onallow_url_include = onYukarıdakileri Notpad dosyasına yapıştırdıktan sonra dosyayı kayıt edin ve dosyanın adına php.ini yazınşimdi bu dosyayı /var/www/vhosts/siteniz.com/httpdocs/ içine yapıştırınızz daha sonra aynı dosyayı/var/www/vhosts/siteniz.com/httpdocs/install/ içine yapıştırınız ve yazma izinlerini Sahibi : Okuma * YazmaGrup : OkumaAll User :Okuma Yetkileri veriniz sorununuz düzelecektir.Not : php.ini dosyasını hostinginize attıktan sonra uzantınızı tekrardan kontrol ediniz. php.ini.ini ise düzeltiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasir Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 peki bunu linüx hostta nasıl yapıcaz dostum ondada bi yardımcı olabilirmisin htaccsess dosyasına ben bişekilde yaptım ama değişen bişey olmadı register global sorununu hallettim ama diğeri düzelmiyor bi çözümde getiremiyor kimse bu arada ben sunucuma baktım safe mode zaten off durumda bu durumda sorun başka birşeyden mi kaynaklanıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts