ruxi2k Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Salut, ce solutie aveti pentru TVA-ul intracomunitar, care nu se plateste de catre o firma din comunitate? Eu ma gandeam la adaugarea unor grupuri de utilizatori, gen: - Client RO - Client Persoana UE - Client Firma UE Pentru Client Firma UE sa pun discount egal cu valoarea TVA-ului. Este singura solutie care nu imi place deloc... In plus trebuie sa intru manual pe utilizator si sa zic ca este "Client Firma UE". Am vazut ca exista un modul de TVA pt UE contra cost http://addons.prestashop.com/en/front-office-features-prestashop-modules/4946-eu-vat-and-client-group.html Ce parere aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Poti sa faci in felul urmator: Mergi in: PS < 1.5.x - Payment > Tax Rules sau in versiunea 1.5.x - Localization > Tax Rules si editeaza categoria 24%. Poti sa alegi pentru fiecare tara in parte ce categorie de TVA sa foloseasca. Toate tarile din UE, in afara de Romania, ar trebui sa fie setate 'Fara TVA'. In cos, acest TVA 0 se va reflecta dupa ce clientul alege tara de unde este (relativ la adresa de facturare sau livrare, depinde cum este setat in Localization > Taxes). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxi2k Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 (edited) Multumesc! Problema este ca pentru o tara trebuie sa am si TVA 0% (daca are cod VIES activ) si 24%. Edited November 27, 2012 by ruxi2k (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 tax rules + modificari particulare in cod pentru cazuri tva 0% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts