Monte Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ahojte, ako úplný nováčik Presta sa už pár dní sa trápim s úpravou URL. Snažím sa dosiahnuť, aby URL vyzerali takto: www.nieco.sk/noze No nedarí sa mi - zatiaľ je tam defaultné nastavenie: www.nieco.sk/3-noze Kde by som si to mohol zmeniť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero:SK Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ahojte, ako úplný nováčik Presta sa už pár dní sa trápim s úpravou URL. Snažím sa dosiahnuť, aby URL vyzerali takto: www.nieco.sk/noze No nedarí sa mi - zatiaľ je tam defaultné nastavenie: www.nieco.sk/3-noze Kde by som si to mohol zmeniť? Musíš si upraviť jadro prestashopu, iný spôsob na to neexistuje. Ak máš záujem, za mierny poplatok ti to môžem spraviť. Môj mail je [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 upraviť: settings.inc.php define('__PS_BASE_URI__', '/noze/'); define('__PS_BASE_URI__', '/3-noze/'); a: názov zložky, upravovať, translate.go.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 ja som kdesi tu na prestashop.com videl aj na to plugin.. skus to vyhladat pod nazvom clean url alebo pretty url Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 (edited) http://addons.prestashop.com/en/seo-prestashop-modules/2456-url-rewriting-.html Modul URL Rewriting + Sám si udávaš, čo budeš mať v url adrese Edited January 18, 2013 by The Best Site (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Ahojte, ako úplný nováčik Presta sa už pár dní sa trápim s úpravou URL. Snažím sa dosiahnuť, aby URL vyzerali takto: www.nieco.sk/noze No nedarí sa mi - zatiaľ je tam defaultné nastavenie: www.nieco.sk/3-noze Kde by som si to mohol zmeniť? Podľa mňa to nie je dobrý nápad odstraňovať to číslo. Pretože pri neskoršej zmene / oprave názvu produktu / kategórie / cms následne nepríde ku korektnému presmerovaniu. A tým strácaš vydobytú pozíciu vo vyhľadávačoch ako aj zákaznikov, ktorí mali uloženú starú URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts