bomo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Par hodin som stravil riesenim nasledujuceho problemu:Ked prihlaseny zakaznik cez historiu objednaviek odoslal spravu obchodu, tak e-mail neprisiel na adresu obchodu, ale zakaznikovi.Problem sme vyriesili upravou suboru "order-detail.php" (v hlavnom adresari), kde sme za riadok 42$to = strval($to->email);manualne nadefinovali adresu, kam ma spravne prist sprava. Takze na novy riadok sme napisali:$to = "[email protected]";kde xxx je samozrejme email nasho obchodu.Mozno to niekomu pomoze, nenasiel som ani v anglickych ci inych forach k tomuto problemu ani riadok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 To se mi moc nezdá,pakliže máš vyplněný primární e-mail na který chodí systémové e-maily Presty ohledně stavu skladu a stavu objednávek, tak to chodí korektně! Pokud není v BO Presty vyplněn e-mail NASTAVENI/KONTAKT bude to chodit zákazníkovi! Jnak e-maily v ZAMESTNANCI/KONTAKTY nemají nic společného s primárním e-mailem - jak zde někdo už jedno v jiném vlákně zmínil!!Tu úpravu kterou jsi provedl, bude mít za následek jiné kolize. Pakliže není v MAILS obsahově cs.php a shop drandí na AN nebo FR případně bez vlastní volby jazyka na FO mimo BO, tak dojde k tomuto nešvaru ačkoliv je vyplněn e-mail který chceme... :-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 pakliže máš vyplněný primární e-mail na který chodí systémové e-maily Presty ohledně stavu skladu a stavu objednávek, Kde konkrétne? Možno som niečo prehliadol. Všetky ostatné e-maily a notifikácie chodili korektne, akurát správa od zákazníka nie.Pokud není v BO Presty vyplněn e-mail NASTAVENI/KONTAKT Ten som mal nastaveny OK. Jnak e-maily v ZAMESTNANCI/KONTAKTY nemají nic společného s primárním e-mailem - jak zde někdo už jedno v jiném vlákně zmínil!!To je jasné Tu úpravu kterou jsi provedl, bude mít za následek jiné kolize. Pakliže není v MAILS obsahově cs.php a shop drandí na AN nebo FR případně bez vlastní volby jazyka na FO mimo BO, tak dojde k tomuto nešvaru ačkoliv je vyplněn e-mail který chceme...Nejaké kolízie samozrejme nevylučujem, ale inak než touto tvrdou cestou som tento bug zatial nevedel ostranit.Tebe (aj ostatnym) to ide v poriadku? Skusal si sa prihlasit ako zakaznik a poslat spravu cez historiu objednavok? Prisla sprava ok, t.z. obchodnikovi a nie tebe ako zakaznikovi? Vo verzii 1.1.0.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Čéče já to za BUG rozhodně nepovažuju, projeď si BUG TRACKER tady na foru a uvidíš sám. Jasně, hned jsem to otestoval i v případě, pokud je zakázka aktivní - tedy běží její zpracovávání. Takže jsem komunikoval jako zákazník přímo z faktury a také jsem si to testoval i jako správce-prodejce na BO ve faktuře vůči zákošovi a vše funguje!Tohle co popisuješ se mi moc nezdá... pakliže chodí notifikace od shopu k zákošovi ale e-maily ze vzájemné komunikace (diskuze) přímo z faktury a BO do faktury zákazníkovi, to BUG nebude... počkej, něco ještě zkusím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Len pre upresnenie, fakturaciu mam vypnutu, pretoze klient fakturuje rucne cez svoj uctovnicky system. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts