vigel Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 (edited) Ahoj, Prestashop pouzivam jiz dlouho (1.1.0.5) se spouuustou uprav. Nyní chci prejit na novou verzi a nejsou mi jasne nektere veci. 1. Jak vyřizujete objednávku (stavy... postup) 2. Po nastavení cisla zasilky se neodesle email zakaznikovi (je tam nejaka zavislost na stavu?) 3. Hlava mi nebere pridavani a odebirani zbozi do existujici objednavky, nechce se to prepocitavat (ja to mel ve sve verzi upravene a slape to perfektne) a vubec se zbozi neodebere. Jak to funguje? 4. K cemu je tam ten kod objednavky (pismeny) , spravne zobrazeni a odesilani VS jako cisla objednavky zakaznikovi jsem jiz vyresil. Dekuji vsem predem Edited November 22, 2012 by vigel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 25, 2012 Author Share Posted November 25, 2012 nikdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Koukam, ze jsou vsichni vstricni. No co hold se neda nic delat snad se jen prispusobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 1) stejné jako u verze 1.1 2) myslím, že ano, nastavíš si to opět v sekci stavy objednávek 3) nepomůžu, nepotřeboval jsem, nezkoušel jsem 4) ten kod je tam hlavně pro sledování zásilky, ovšem pro české zákazníky a banky když nepoužívají v poli variabilního symbolu písmena je nereálné používání, lze předělat viz na forech info, předělal jsem i fakturu tak aby VS bylo podle čísla objednávky a ne podle čísla faktury. Pak když zákazník dá volbu bankovním převodem a zobrazí se mu aumomaticky vs jako číslo objednávky by pak vznikla neshoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendaprnda Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Lze v 1.5.3. (1.5.4.) editovat objednávku ? Jde mi pouze přidat produkt, ale nejde mi změnit počet kusů nebo produkt zcela z objednávky odstranit. Díky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts