Assramm (cz) Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 (edited) Dobrý den, prosím vás o radu, mám problém s PDF fakturou - mám eshop (http://www.biofloral-cr.cz/) kde jsem vypl DPH (do té doby bylo vše ok) - výsledná cena (doprava + produkty + daň) byla ok, po vypnutí DPH (provozovatel bude neplátce DPH) je výsledná cena - Cena celkem na faktuře nižší - přesněji u dopravy je o 20% nižší. Určitě to má souvislost s vypnutím DPH - tak jsem znovu nacenil dopravy, hledal jsem chybu v PDF.php, v DB (kontroloval jsem ceny dopravy jestli souhlasí), atd.. (v PDF.php se odrážím od tohoto kodu (neznám tolik php - ..ale předpokládám že cena dopravy by měla být díky tomuto počítána správně ??) : if (self::$order->total_paid == '0.00' OR (!(int)(Configuration::get('PS_TAX')) AND self::$order->total_products == self::$order->total_products_wt)) return ; $carrier_tax_rate = (float)self::$order->carrier_tax_rate; if (($priceBreakDown['totalsWithoutTax'] == $priceBreakDown['totalsWithTax']) AND (!$carrier_tax_rate OR $carrier_tax_rate == '0.00') AND (!self::$order->total_wrapping OR self::$order->total_wrapping == '0.00')) return ; Jinak netuším kde chledat chybu - ale v jiném eshopu (toto je víceméně klon kde jsem doplnil daň a opět jí vypl) kde daň nebyla nikdy zadávána je vše funguje OK. Prosím netušíte co jsem mohl přehlédnout? Děkuju za jakoukoliv radu, J.D. [Vyřešeno] Pomohlo vymazání daní z eshopu (před tím jsem měl zvoleno v nastavení daně "Povolit DPH - NE" Edited November 22, 2012 by Assramm (cz) (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts