warmanko Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 dobry den mam takyto problem ze v obchode mam napriklad tricka kde sa da zvolit farba velkost etc. a predpokladal som ze to bude fungovat tak ze tam zvoli napr velkost L farba cervena a toto mi zobrazi pri tej objednavke avsak mne tam zobrazi ze objednal si tricko ale vypise tam vsetky farby aj vsetky velkosti a ja v skutocnosti neviem ake tricko si objednal ak niekto vie co s tym vopred dakujemhttp://www.vsetkonahory.sk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Je to nahlasene (a zatial neyvyriesene) ako bug: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/2832/bug_report/attributes_doesnt_shown_in_new_order_notifications/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 No, chvilu som sa s tym pohral (nepouzivam tie kombinacie v obchode) a podarilo sa.Ked pridavas tie kombinacie a ich vlastnosti, tak ich nepridavaj naraz, ale postupne. T.z. vyber skupinu a pod tym vlastnost, potom klikni na "pridat" a nizsie na "pridat tuto vlastnost". Potom skroluj dole (pod to tlacitko "pridat tuto vlasnost" a uvidis novu vlastnost na samostatnom riadku. Ked takto pridas tie vlasnosti po jednej, bude kazda v tom zozname na samostatnom riadku (vid obrazok dobre.gif)Ale ak vyberies skupinu, vlastnost a pridat a znova skupinu, vlastnost a pridat atd a az POTOM na "pridat tuto vlastnost" (vid obrazok zle01.gif) , tak vsetky vlastnosti budu vlastne len ako jedna (na spodu toho zoznamu uvidis iba jednu polozku, vid obrazok zle02.gif) a potom ti to v objednavke nebude zobrazovat vlastnost, ktoru vybral zakaznik...Dufam, ze som to vyjadril dost zrozumitelne Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Offtopic, k obrazku v prilohe: nie farvy, ale farby, nie podtlac, ale potlac (ale pozeram ze rovnaky chybny popis sa zobrazuje vo vela slovenskych eshopoch Link to comment Share on other sites More sharing options...
warmanko Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 dakujem funguje to krasne ale s jednou malo chybickou a to ze kym tam je jedna vlasnost napr farba tak to funguje ako nahle su tam 2 a viac tak to presta fungovat a vypisuje kuk obrazok:) chyba bude v tom ze v admin casti sa nastavi len jedna vlastnost ako predvolena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 dakujem funguje to krasne ale s jednou malo chybickou a to ze kym tam je jedna vlasnost napr farba tak to funguje ako nahle su tam 2 a viac tak to presta fungovat a vypisuje kuk obrazok:) (A nechal si cez generator vlastnosti najprv tieto kombinacie vygenerovat a takisto ich pocty na sklade? (vid moj dalsi prispevok).Doplnene:Ehm, ak mas kombinaciu dvoch vlastnosti, tak to je trocha iny pripad, pretoze treba do systemu pridat kombinacie vsetkych dostupnych. Cize v tvojom pripade musis vyberies skupinu (velkost tricka), podtym vlastnost (XL) kliknes na "pridat" a k tomu hned skupinu farba a vlastnost modra a klik na "pridat" a az potom na "pridat tuto vlastnost". Ide o to, ze musi pridat jednotlive kombinacie do systemu. Ak z nejakeho tricka 4 velkosti a kazda je dostupna v 6 farbach, tak musis pridat 24 kombinacii... Doplnene:Ale da sa to zjednodusit, vid moj dalsi prispevok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Hm, tak vlastne ked pouzijes generator vlastnosti, tak potom vobec nemusis pridavat ani tie vlastnosti po jednom. Cize ak mas 4 velkosti triciek a z kazdej 5 farieb, tak by si musel rucne vyrobit 20 kombinacii... Cez ten generator to spravis pekne jednym klikom a samo ti to vygeneruje vlastnosti. Akurat si potom zeditujes mnostvo na sklade (ak pouzivas skladove zasoby).Vid obrazok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warmanko Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 dik to uz aj flasu vina by som ti mal dat haha a k tej gramatike no hej vies tak nebudem pisat co uz niekto napisal tak ctrl+c a vybavene len chyba je ze nie kazdy to tam ma gramaticky spravne musim na to davat bacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergej888 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Hm, tak vlastne ked pouzijes generator vlastnosti, tak potom vobec nemusis pridavat ani tie vlastnosti po jednom. Cize ak mas 4 velkosti triciek a z kazdej 5 farieb, tak by si musel rucne vyrobit 20 kombinacii... Cez ten generator to spravis pekne jednym klikom a samo ti to vygeneruje vlastnosti. Akurat si potom zeditujes mnostvo na sklade (ak pouzivas skladove zasoby).Vid obrazok. mne to akosi nejde...nevies dat podrobnejsi navod ako na to? bol by som naozaj velmi vdacny ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts