graffitipack Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Salutare, 1.Am citit tot forumul aproape si nu am gasit raspuns la problemele de autentificare. Am activat Cache din Performance dar nimic tot nu merge, e aiurea sa pui clientul sa stearga istoria sau Cookies. Ma poate ajuta cineva ? 2. Si ar mai o chestie, cand ma loghez toate preturile apar fara tva si in cosul de cumparaturi cu tva. Cum pot solutiona ? www.green-pack.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Salutare, 1.Am citit tot forumul aproape si nu am gasit raspuns la problemele de autentificare. Am activat Cache din Performance dar nimic tot nu merge, e aiurea sa pui clientul sa stearga istoria sau Cookies. Ma poate ajuta cineva ? 2. Si ar mai o chestie, cand ma loghez toate preturile apar fara tva si in cosul de cumparaturi cu tva. Cum pot solutiona ? www.green-pack.ro Poti fi putin mai explicit? La care probleme de autentificare nu ai gasit raspuns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graffitipack Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Dupa ce creez un cont si incerc sa ma autentific pe el nu se intampla nimic si revine la pagina initiala de autentificare. Nu imi da nici o eroare dar nici nu se intampla nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Am incercat si cu IE si cu Firefox si cu Chrome. Pe toate a mers sa intru in cont. Zi-mi un user/parola cu care tu incerci, poate e ceva legat doar de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graffitipack Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 nu e legat de Cache, pentru ca daca sterg Cache, History si Cookies in browser pot sa ma autentific, merge o zi doua si dupa aia iar nu mai reusesc sa ma autentific Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Incearca un update de presta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graffitipack Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Am 1.5.2 instalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Vezi ca in tema ai un folder cache .. fa o stergere a tuturor fisierelor (fara index.php) .. si vezi daca mai ai probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graffitipack Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 am incercat si nu merge, pe un laptop merge dar cand incerc de pe alt laptop nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Gardon Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) Salutare, 1.Am citit tot forumul aproape si nu am gasit raspuns la problemele de autentificare. Am activat Cache din Performance dar nimic tot nu merge, e aiurea sa pui clientul sa stearga istoria sau Cookies. Ma poate ajuta cineva ? 2. Si ar mai o chestie, cand ma loghez toate preturile apar fara tva si in cosul de cumparaturi cu tva. Cum pot solutiona ? www.green-pack.ro Aceeasi problema o am si eu. Folosesc un cont de client (pentru de teste). Din Chrome si IE ma autentific fara probleme dar din Firefox nu vrea orice as face (am golit cache-ul, am sters cookies). Nu da nici o eroare si se intoarce in pagina de autentificare. Prestashop 1.5.1 tema default. Edited November 23, 2012 by Mihai Gardon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Salutare, exista o rezolvare (cel putin la mine a functionat pe versiunea 1.5.2) ... trebuie comentate 2 randuri vezi site discutiile se gasesc aici bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts