Docicz Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Čus,mám takovýj menší problém, pro Vás určitě hračka:) Potřebuji změnit pozici modulu blockmyaccount ale přes administraci se mi nedaří. Nejde rozkliknout nabídka pozice.Děkuji za nápady:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Čus,mám takovýj menší problém, pro Vás určitě hračka:) Potřebuji změnit pozici modulu blockmyaccount ale přes administraci se mi nedaří. Nejde rozkliknout nabídka pozice.Děkuji za nápady:) Nejde rozkliknout, protože modul je již pozicován, tedy "zavěšen"!To, co potřebuješ změnit uděláš takto: smažeš modul který chceš umístit někam jinam, klikneš na pozice, klineš na přidat nový modul a v menu vybereš TO CO JSI ZROVNA ODSTRANIL z pozice! Určiš si tady pozici modulu kterou zrovna chceš!JIŽ POZICOVANÉ MODULU NELZE DODATEČNĚ PŘEMÍSTIT!...musíš tedy odstranit z původní pozice smazáním a opětovným umístěním!kapišto? ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docicz Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Super....děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Mám obdobný problém. Když už jsem si modul blockmyaccount zavěsil do pravého sloupce, tak se stále nezobrazuje. Je to nějaká blbost kterou opomíjím?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Na originál šabloně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Mám obdobný problém. Když už jsem si modul blockmyaccount zavěsil do pravého sloupce, tak se stále nezobrazuje. Je to nějaká blbost kterou opomíjím?Díky Blockmyaccount sa zobrazí iba prihláseným zákazníkom. Samozrejme po umiestnení modulu si následne vieš usporiadať aj poradie v stĺpci, pre tento modul najlepšie úplne hore na prvej pozícii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Jo já myslel, že má upravenej ten block s loginem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 No, jde mi o ten blok, ve kterym je odkaz na přihlášení. Standardně je pod rychlým vyhledáváním a potřebuju ho dostat na první pozici v pravém sloupci. Dělám to na defaultní šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Ale ten blok ve standardní instalaci není, musíš si ho stáhnout na Prestastore.com, jinak je jenom pro ty přihlášené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Díky za radu, já už přemýšlel jak to budu bastlit. Proč něco dělat jednoduše, když to jde složitě, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Jinak tady na foru je ten modul a ještě vylepšenější, hledat v eng části... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack-- Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Nevíte jak umístit modul na jinou než hlavní stránku? Vytvořil jsem si stránku Fotogalerie a do té potřebuji umístit daný modul. Děkuji za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack-- Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Už jsem na to přišel :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Všimnul sis kolonky Výjimky jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Čus,mám takovýj menší problém, pro Vás určitě hračka:) Potřebuji změnit pozici modulu blockmyaccount ale přes administraci se mi nedaří. Nejde rozkliknout nabídka pozice.Děkuji za nápady:) Nejde rozkliknout, protože modul je již pozicován, tedy "zavěšen"!To, co potřebuješ změnit uděláš takto: smažeš modul který chceš umístit někam jinam, klikneš na pozice, klineš na přidat nový modul a v menu vybereš TO CO JSI ZROVNA ODSTRANIL z pozice! Určiš si tady pozici modulu kterou zrovna chceš!JIŽ POZICOVANÉ MODULU NELZE DODATEČNĚ PŘEMÍSTIT!...musíš tedy odstranit z původní pozice smazáním a opětovným umístěním!kapišto? ;-P Díky moc, tohle jsme hledal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts