Willie_Mays_Hayes Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Dobrý den, pořeboval bych poradit s vyladěním výkonu mého e-shopu http://www.pradelko.com E-shop se pořád načítá pomalu i přes různá nastavení .htaccess, která jsem provedl (s tím už se asi víc udělat nedá). Celý e-shop se dlouho načítá hlavně na začátku, jako by čekal na odezvu serveru. Také by prý pomohlo, aby odkaz na css byl umístěn v tagu head, namísto body, kde je teď. Jenže to se mi nedaří. Nevíte někdo prosím, jak web upravit, aby css bylo definováno v hlavičce dokumentu? Na tools.pingdom.com mi ještě vychází tato doporučení, se kterými si také nevím rady: - Parallelize downloads across hostnames - Serve static content from a cookieless domain Děkuji za případné rady, Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 preferences > performance > force compile:ne, cache:ano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts