king50 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Sziasztok! CSV feltöltésnél és ha több kategóriát szeretnék egyszerre törölni, akkor az alábbi hibaüzenetet kapom: Kategória törlésnél: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 79 bytes) in /home/bassx/public_html/classes/ObjectModel.php on line 169 Termékfeltöltésnél: prestashop Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: Van valakinek ötlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) nem lehet szerver gond? szolgáltatót kérdezted? esetleg írási jog hiba? Edited November 14, 2012 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntR12 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 A memory error abból adódik, hogy a webszervereden a php-nek engedélyezett memóriába nem fér bele feldolgozási időben az adat. Vagyis egyszerűbben: túl sok adat van a csv-ben. Az imagecreate hiba érdekesebb. Be tudnád másolni az egész hibaüzenetet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
king50 Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 A memory error abból adódik, hogy a webszervereden a php-nek engedélyezett memóriába nem fér bele feldolgozási időben az adat. Vagyis egyszerűbben: túl sok adat van a csv-ben. Az imagecreate hiba érdekesebb. Be tudnád másolni az egész hibaüzenetet? Az imagecreate hibát este bemásolom, a tárhely szolgáltatónak írtam hogy mi lehet a gond, de eddig nem volt ilyen probléma, nem tudom mi történt vele. nem lehet szerver gond? szolgáltatót kérdezted? esetleg írási jog hiba? Kérdeztem a szolgáltatót de még nem írtak vissza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts