Koray Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Arkadaşlar tektek modül yüklemek yerine resimdeki gibi düzenli bir modül nerde bulunur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Aşağıdaki kodu product.tpl içinde istediğiniz yere kopyalayın.. <div class="share bordercolor"> <!-- AddThis Button BEGIN --> <div class="addthis_toolbox addthis_default_style "> <a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a> <a class="addthis_button_tweet"></a> <a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a> <a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a> </div> <script type="text/javascript" src="http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#pubid=ra-4f419f410efe76d3"></script> </div> Son olarak aşağıdaki kodu global.css en altına yapıştırın.. #pb-left-column .share {margin:20px 0 0 0;padding:10px 0;overflow:hidden;background:url(../img/gradient_light.png) 0 bottom repeat-x;border-width:1px 0;border-style:solid;line-height:normal;} #pb-left-column .share a {text-decoration:none;height:20px;} .addthis_button_google_plusone {width:64px!important;} .addthis_button_tweet.at300b {width:82px;} .addthis_button_google_plusone.at300b div {font-size:none!important;float:left!important;width:80px;} aşağıdaki gibi görünecektir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Güzel paylaşım. Teşekkürler. Belki boş bir vakitte bunu da modülleştirir, buradan ücretsiz yayınlarım. Tabii ihtiyaç duyan varsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Cağlar bey sizin modüllerinize her zaman ihtiyaç olacaktır... maşallah modül canavarı gibisiniz..2 kod yan yana gelmesin hemen modül hazır çalışmalarınızda başarılar diliyorum, kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmankarakus Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Merakla ve sabırla bekliyoruz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 O zaman sizi fazla bekletmeyeyim Şuradan indirebilirsiniz: http://www.megventure.com/39-prestashop-social-buttons.html Demo linki aynı ürün sayfasında mevcut. Modül sosyal medya paylaşım butonlarını sayfanıza eklemek için kullanılıyor. İlk eklendiğinde ürün sayfasında Print linki ile ürün resmi arasına ekleniyor. Prestashop 1.4.x için burada yeterli boşluk var ama Prestashop 1.5.x kullananlar için Product Footer poizsyonunu tavsiye ederim. Modül 1.4.x ve 1.5.x ile uyumludur. Kod olarak Şahin Beyin yukarıda verdiği kod kullanılmıştır. Kendisine teşekkür ederim. Mevcut pozisyonlar: Page Top Page Footer Left Column Right Column Home Page Product Page Extra Left Product Page Extra Right Product Page Product Actions Product Footer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 on numara olmuş eline sağlık cağlar bey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 rica ederim. Sizin vesilenizle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 sosyal medyadan konu açılmışken site hit'ini artıracak ve sosyal medyaya sitemizi otomatik taşıyacak bir yöntemi prestashop kullanıcılarına tavsiye etmek isterim... ilk olarak ekteki modülü kuruyoruz, modül kurulu ise üzerine yazdırın, mevcut paket içinde gelen feeder modülü çalışmaya bilir... Daha sonra twitterfeed.com adresine giderek üye oluyoruz... Daha sonra sitenizin sonuna /modules/feeder/rss.php yazarak rss uzantısını alıyoruz.. Aşağıda ki linkte gösterdiğim şekilde uygulamayı gerçekleştiriyoruz.. http://www.webmasterfanclub.com/index.php?topic=925.0 İşlem şu şekilde gerçekleşiyor, otomatik olarak her 30 dakikada bir sitenizde bulunan son 5 ürünü veya güncellediğiniz ürünü sosyal medya sayfanıza atarak paylaşmanızı sağlayabilirsiniz... çok etkili bir hit yöntemidir tavsiye ederim..(tabi sosyal medyadaki arkadaş grubunuz iyi olmalı) Kolay gelsin feeder.zipFetching info... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koray Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Hey maşşallah bir konu açıyorum, konu modüle çevriliyo ordan yeni modüller üretiliyo helal size. fikir bizden yazılım sizden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koray Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Direk Rar.. linki varmı acaba siteye giremedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 rar linki derken neyi istediğinizi anlayamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koray Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Modülü yüklemek direk link alabilirmiyim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koray Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Sadece siteye giriş yapamamıştım o yüzden link istedim, şimdi hallettim tşkler, ikinizede. sosyal medya olayıda çok önemli şimdi onuda deneyeceğim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Şahin bey rica etsem facebook a siteyi taşıma yöntemini bir konu başlığı altında detaylı anlatabilirmisiniz. Ben bu konularda oldukça yeniyim. Ve hatta facebook hesabım bile yeni. Sitemi 5 ay önce kurmaya başladım. Tam anlamıyla 1.5 aydır sistem oturdu. Fakat günde 70 ila 100 ziyaretçim var. Sitemi facebook a taşırsam ziyaretçi sayımın oldukça artacağını düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Aşağıda gösterdiğim yöntem ile sitenize eklediğiniz ürünler, sosyal medya sitelerine otomatik eklenecektir... Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 862x588. Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 871x560. Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 876x691. Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 875x700. Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 867x685. Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 872x450. Bu resim küçültülmüştür. Gerçek boyutunda görmek için tıklayınız. Resmin orjinal boyutları 868x599. Uygulamada kullanılan site adı aşağıdadır ....ilgili siteye buradan ulaşabilrisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts