carllo Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Dobrý den, potřebuji změnit slovo Faktura za slovo Objednávka. Pokud změním slovo Faktura v translations/cs na slovo Objednávka, odcházejí zákazníkovy Objednávky v PDF. Problém je že BO nejdou otevřít Objednávky dříve Faktury a hlásí to tuto chybu: TCPDF ERROR: Some data has already been output to browser, can't send PDF file. Musím znovu nahrát češtinu aby mi šli otevřít a zde mám znovu slovo Faktura. Děkuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 taky jsem to řešil ale mám pocit že se to muselo měnit i v kódu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solarm Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 mě v 1.5.2 pomohlo : Soubor /prestashop/tools/tcpdf/tcpdf.pdf vložit příkaz: ob_end_clean(); před: switch($dest) { někde kolem řádku 8932 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts