Jirik Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Když jsem nainstaloval nový vzhled,tak se mi přestaly zobrazovat kategorie v obchodě - prostě zmizely,nevíte čím to je? Prosím, poraďte,Jiřík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Když jsem nainstaloval nový vzhled,tak se mi přestaly zobrazovat kategorie v obchodě - prostě zmizely,nevíte čím to je? Prosím, poraďte,Jiřík. Tak to je jednoduché!Nový vzhled provozuješ např. v AN nebo FR jazyce! Presta je tak vyčůraná, že pro každý jazyk může mít kategorii pojmenovanou dle národního významu! Takže máš nejspíš kategorie vytvořené v CZ ale nikoliv už v AN nebo FR, SK případně PL jazyce. Tento efekt vzniká v případě, pokud používáš vícejazyčnou možnost na FO shopu! Výchozím jazykem je v tomto případě CZ a v AN nebo FR to prostě zmizne. Musíš názvy kategorií a subkat.., pojmenovat i pro jiné jazyky a uvidíš že se ti to objeví!Stejné to je s modulem pro zobrazování TAGů, zde jsem ale použil verzi z presty 1.2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 Ahoj,moc díky za radu,já jsem to tak zkusil udělat, ovšem smazal jsem jazyky a nechal pouze AJ,jelikož je eshop nový, tak jsem to tak vyřešil,vsechny kategorie jsem smazal a udělal novou, ale ta se také nezobrazila, i když tam byl pouze jeden výchozí jazyk, nevím co teď, možná dělám něco špatně, poraď prosím :-)Jiřík. Když jsem nainstaloval nový vzhled,tak se mi přestaly zobrazovat kategorie v obchodě - prostě zmizely,nevíte čím to je? Prosím, poraďte,Jiřík. Tak to je jednoduché!Nový vzhled provozuješ např. v AN nebo FR jazyce! Presta je tak vyčůraná, že pro každý jazyk může mít kategorii pojmenovanou dle národního významu! Takže máš nejspíš kategorie vytvořené v CZ ale nikoliv už v AN nebo FR, SK případně PL jazyce. Tento efekt vzniká v případě, pokud používáš vícejazyčnou možnost na FO shopu! Výchozím jazykem je v tomto případě CZ a v AN nebo FR to prostě zmizne. Musíš názvy kategorií a subkat.., pojmenovat i pro jiné jazyky a uvidíš že se ti to objeví!Stejné to je s modulem pro zobrazování TAGů, zde jsem ale použil verzi z presty 1.2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 To nejhorší co jsi mohl udělat, je to smazání ID jazyků! V tom případě nevím zda to půjde kopnout zpět do původních hodnot. Jelikož je script pro ID3 s češtinou, tak předpokládám že máš v Prestě udělanou zálohu DB! Pokud ne, instaluj to znovu, pořád ale nechápu, proč jsi smazal ty výběry jazyků, to nemá na nic vliv. Už jsem o tom tady psal, sice se to opakuje neustále dokola, někdy stačí prošmejdit forum-podporu a najdeš co potřebuješ! http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12062/P30/instalace_etiny_do_prestashop_1_dot_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik Posted June 12, 2009 Author Share Posted June 12, 2009 Tak bylo to tím, že v modulech v modulu "Blok kategorií" jsem vypnul rolování.Díky,Jiřík. To nejhorší co jsi mohl udělat, je to smazání ID jazyků! V tom případě nevím zda to půjde kopnout zpět do původních hodnot. Jelikož je script pro ID3 s češtinou, tak předpokládám že máš v Prestě udělanou zálohu DB! Pokud ne, instaluj to znovu, pořád ale nechápu, proč jsi smazal ty výběry jazyků, to nemá na nic vliv. Už jsem o tom tady psal, sice se to opakuje neustále dokola, někdy stačí prošmejdit forum-podporu a najdeš co potřebuješ! http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12062/P30/instalace_etiny_do_prestashop_1_dot_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts